Kurvjzieža kontemplācijas

Krāšņais Kurvjziedis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Pilnīgi noteikti nebalsošu ne par vienu no partijām, kuru kaut viens pārstāvis būs man pieejamā interneta vietnē vai kur citur publiskojis vai popularizējis uzskatus, kuri man šķitīs antifeministiski, homofobi vai tumsonību veicinoši.
  • Vai tad paliek kāds, par ko balsot? ;)
  • (Anonīms)
    lol, LATVIJA NAV ASV, ZIEMEĻVALSTIS,UTT, MUMS IR CITAS PROBLĒMAS, ATJĒDZIES TAČU, CITAS PRIORITĀTES
    • Jā, protams, mums vajag lielākas algas un mazākus nodokļus.:)

      Vienlaikus ir skaidrs, ka es jutīšos ļoti slikti, ja būšu kaut kā veicinājusi visādu tadu pretekļu nākšanu pie varas, kuri pēc tam iestrādās likumos pret cilvēku brīvībām vērstas normas.
    • +1. Šogad īpaši skaidri izjūtu, ka ar daudziem kosmopolītiem, sociālistiem, līberastiem, kuŗi nebūt nav mani domubiedri, tomēr esmu vienā pusē attieksmē pret lielākajiem draudiem, kas latviešiem ir. Tiesa, nezinu, vai viņi apzinās, kā to sludinātā mācība grāvusi latviešu spējas uzvarēt šos draudus, un, ja apzinās, vai nožēlo.
      • Ja kaut kas grauj latviešu spējas piederēt drošai un civilizētai pasaulei, tad tā ir visa tā agresīvā, melnā tumsa, ko daži mēdz maldinoši maskēt ar "tradicionālo vērtību" vārdu.
        • Kā redzam, apgaismotā Vecā Eiropa droša, apņēmības un gribas pilna stājas pretī Putinam.
          • Savā konservatīvismā un tradīciju aizstāvēšanā tik nelokāmais Putins Tev šķiet labāka alternatīva?
            • Tas bija mājiens, ka dažas apgaismotas mācības izkompostrējušas Veco Eiropu tā, ka tai trūkst laba un ļauna izpratnes un gribasspēka stāties pretī tādiem neģēļiem kā Putins (vai Roterhemas pakistaņu paidofili).
              • Es savukārt mēģināju saprotami pamāt, ka diktatoru neģēlībām visvieglāk ir iet rokrokā ar ticību, ka tiek aizstāvētas tradicionālas vērtības, un uzdošanās par tradīciju aizstāvjiem, kā pierāda Putina (arī Hitlera un daudzu citu) piemērs ir nesalīdzināmi labvēlīgāka augsne atbaidošam ļaunumam un tautas zombēšanai nekā Tevis apsmīkņātās apgaismotās mācības, kas valda mūsdienu Eiropā.
                Tomēr labāk būtu šo diskusiju neizvērst šeit, bet gan klātienē.:)
    • Kaut kā glupi atbildēt anonīmam komentāram, bet... bez šaubām tanī brīdī, kad visādi buldozeri, darba vietu radītāji, ekonomikas sildītāji u.c. sāk nodarboties ar to, lai grozītu Satversmi, jo viņiem šausmīgi satrauc, kurš ar ko guļ, tas, protams, palīdz koncentrēties un risināt "citas prioritātes".
Powered by Sviesta Ciba