Kurvjzieža kontemplācijas

Krāšņais Kurvjziedis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Tuvojas augusts, un šogad es precīzāk nekā citus gadus zinu - augusts ir mikro apmēros izspēlēta četrdesmit gadu krīze ar visu savu pretīgo liekulīgo retoriku, jūs jau zināt, ka viss ir individuāli, dažreiz augusti ir pat vēl labāki par jūlijiem, vai ne, ja ne šeit, tad vismaz citās zemēs, un tāpat var gan peldēties, gan staigāt lencīškleitiņās gandrīz piedienīgi, un nekur taču nav teikts, ka jāsēņo un zaptes jāvāra, vai ne, un fonā tam visam ir likteņa klauvējieni ar atgādinājumu par strauji tuvojošos ziemu un nāvi (kas ir viens un tas pats, reizēm pat ne tikai metaforiski) un sirmu kundzīšu koris garās bordo krāsas kleitās dzied "Virši zili, virši sārti", un naktis jau tik melnas un garas, ai.
  • Tā ir, jā. "Un būs vēl atvasara" utt.
  • aua, iebliezi pa vārīgu vietu.
  • vot i nē, man augusts vienmēr (vienmēr) paticis labāk par pārējiem vasaras mēnešiem, un pavasari es vispār esmu atklājusi samērā nesen.
    (bet nenoliegšu, ka tas varētu būt tāpēc, ka man vienmēr vajag drusku skumju līdzās priekam, un augustā tās nav nekur tālu jāmeklē)
    • man atkal vienmēr bijusi tā maksimālā vajadzība pēc karstuma un trakošanas un vaļības, un vienmēr par maz sanācis tai ļauties, vasaras vienmēr ir bijušas par īsu, un tagad izrādās arī dzīve par īsu, fak!
  • Vnk nevajag klireties un gaidit pareizo konstelaciju "vairak gaismas+silti", jo dienas pa minutei gaisakas kludt tudalin pec ziemas saulgrieziem.
    Ka ari ievarijumus un marinejumus nevajag par rudens, bet par pasa vasaras plaukuma veltem uzskatit. Rudens ir tad, kad to visu, dungrinos sezot, tiesa nost un gaida to dienasgaismas paildzinasanos
  • es esmu dzimusi augustā, man tā ir vasara. septembris ir superīgs ar krāsām un smaržām. visgrūtāk ir novembrī un viscaurpelēkajā pavasarī pirms plaukšanas un ziedēšanas.
    • Septembrī es sāku pierast pie rudens, novembrī jau esmu pilnīgi pieradusi. Ziemas beigas pirms pavasara ir laiks, kad es domāju, ka miršu.
      Savukārt augusts - tā ir trauksme un izmisums par neatgriezeniski garām palaisto. Tā pati sajūta, kas reizēm svētdienas vakarā.
  • precīzi :)
Powered by Sviesta Ciba