Kurvjzieža kontemplācijas

Krāšņais Kurvjziedis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Viedtālruni sev tuvākajā nākotnē neieviesīšu.Izmēģinājuma nedēļas laikā tā arī neesmu sapratusi, vai to uztvert kā neērti lielu telefonu, vai kā neērti mazu datoru. Tracina ikdienas uzlādēšana, skārienjutīgais ekrāns joprojām šķiet daudz neērtāks par taustiņiem. Protams, varētu pie tā visa pierast, un gan jau arī nāksies - pēc dažiem gadiem, kad citādus telefonus visticamāk neražos. Taču pagaidām būšu konservatīva un vecmodīga, lietošu atsevišķas ierīces tām paredzētajam funkcijām, tā ja!
  • Jā, kaut kā tā. Man laikam vispār nevar piederēt nekāds skārienjūtu ekrāns, jo es mēdzu uz zvaniem atbildēt arī mīcot mīklu, rokot zemi vai vārot zapti. Es viņus bieži metu zemē. Nu telefonus. Apleju ar sulu, kafiju vai alu. Mana iepriekšējā mobilo sakaru ierīce gāja bojā pēc peldes grīdas mazgājamajā spannī.
    • Ai, manā personīgajā topā ir noslīkšana saplīsuša aveņu ievārījuma burkā. Telefona noslīkšana, protams. Bet tas bija sen un nebija tačskrīns.
    • lūklūklūk.
      vispār jāveido kaut kāds fonds veco trultālruņu aizsardzībai un saglabāšanai
      • 'vai arī feministēm jāpaceļ telefōnu līdztiesības jautājums augšā, kā nekā, kāpēc vīri sajūsmā par skārienjūtīgajiem? jo viņiem nav mīkla jāmīca un nav tuvumā grīdas mazgājamā ūdens spainis, hhh ;D
Powered by Sviesta Ciba