Kurvjzieža kontemplācijas

Krāšņais Kurvjziedis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Ja šeit: patiesi paveras priekškars uz džemtlmeņu klubiņa apspriežu tematiku, tad jāatzīst, dārgie Cibas kungi, ka dažos no jums esmu vairāk nekā vienkārši vīlusies.Sūtiet vien šurp savus kailfoto, gan jau mēs sameklēsim arī kādu bābu bariņu, kam, vīnu dzerot, gribēsies ierēkt par jūsu krāniem. UPD.Diemžēl, labojot ierakstu, lai nepārprotami varētu redzēt linku, nejauši pazaudēju komentus. Nē, es necepos par Unpy jociņiem poručika Rževska stilā, es cepos par to vīrišķās komunikācijas dimensiju, kas iezīmējas TIEŠI citētajā diskusijas fragmentā un par riebumu, ko man izsauc doma, ka svešu, tīklā sameklētu bilžu apņirgšana varētu būt nevis viena loha izgājiens, bet visa džentlmeņu klubiņa izprieca.
  • davaj bildi. Bet nē, protams, līdz tādai bābiskuma vīrišķības pakāpei es nespētu aizvilkt, lai cik es arī dusmīga nebūtu un lai cik man arī neliktos, ka to jūs būtu pelnījuši. Zini, es pat ne reizi dzīvē neesmu pieredzējusi sarunu, kur sievietes apspriestu kādu vīriešu krānus - nevienu pašu reizi no visiem maniem daudzajiem meiteņu tusiņiem.
    • Starp citu, jā.
    • Varbūt tālab vīriešu krānus retāk apspriež, ka vīrieši stipri retāk staigā vaļējām bikšupriekšām, nekā sievietes izteiksmīgām dekoltejām?;))

      Visādi citādi - neticēsi, nav man savu kailbilžu, paņem taču dajebko no interneta, nav žēl, tiešām:))
      • Tu taču nedomā, ka tas ir īstais iemesls. Pliku krānu taču katra sieviete ir redzējusi/regulāri redz - zināmos gadalaikos pat stipri biežāk, nekā vīrieši tiek pie dekolteju aplūkošanas.
        • Man tas ir jaunums, tiešām. Par to biežumu, dažādību un citiem kvantitatīvajiem rādītājiem.
          • Vai tev uz pirkstiem viss jārāda? Ziemā tak sievietes pusplikus pupus svešiem vīriešiem ļaunprātīgi ģīmī nestumj, bet gan tīstās visādos džemperos un žaketēs, bet ar seksu cilvēki ziemā tomēr nodarbojas un krāni tiek demonstrēti.

            Ā, paga, ņemu savus vārdus atpakaļ. Pliki krāni tiek vispārējai apskatei izstādīti biežāk nekā pliki pupi. Vārtrūmēs un mazāk diskrētās vietās čurātājus manuprāt var biežāk redzēt nekā sievietes, kas publiskās vietās vispārējai apskatei izkarina plikus cičus.
Powered by Sviesta Ciba