Kurvjzieža kontemplācijas

Krāšņais Kurvjziedis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Lūk, mani, piemēram, Laimesmāte un vecāki ir apveltījuši ar ļoti parastu vārdu (tādu kā droši vien kādiem 25% manas paaudzes sieviešu Latvijā) kombinācijā ar ļoti neparastu uzvārdu. Neparastais uzvārds turklāt pirmajā acu uzmetienā izskatās pēc ļoti parasta un Latvijā izplatīta uzvārda, par neparastu to padara tikai viens neordinārs burtu/skaņu salikums pašā uzvārda vidū, kur to ļaudis pamana tikai pēc mana trešā atgādinājuma.
šoreiz es nesūkstīšos par visu, kas attiecas uz dokumentu saņemšanu un tamlīdzīgām nebūšanām. Pēdējā laikā mani nodarbina kas cits. Jau labu laiku mana galvenā e-pasta adrese ir vārds.uzvārds gmailā. Un allaž, kad nesaņemu kādu sūtījumu, kura autors dievojas esam man rakstījis, man jādomā, kā gan nez klājas vienai no tām sievietēm, kurai ir mans vārds un manējam līdzīgais parastais uzvārds, un kura arī ir izveidojusi gmailā adresi pēc šī paša principa. Es zinu, ka viņa saņem ārkārtīgi daudz nesaprotama spama, tostarp visādus oficiālus dokumentus no iestādēm.
Vai man vajadzētu viņai aizrakstīt un pajautāt - nez, šonedēļ nav nekas iekritis?
  • Vai neesi domājusi, par kādas citas pasta adreses ieviešanu? Nu, tur fifa69@... vai neraatne2@...
  • Domāju, ar to sievieti noteikti būtu vērts sadraudzēties virtuāli. Varbūt viņai nebūtu grūti pārsūtīt ziņojumus, jo tādas lietas parasti nekad nebeidzas.
  • Man ir draudzene, Tava vārdamāsa, ar visai triviālu uzvārdu. Viņai ir e-pasts uzvards.vards@gmail.com, bet man ir gadījies aizsūtīt kaut ko uz vards.uzvards@gmail.com, nekas atpakaļ neatnāca, gan jau arī pierasts pie noklīdušiem e-pastiem :)
  • Es reiz aizsūtīju savu maģistra darbu (kā es domāju - brālim) ar jautājumu, ko viņš par to domā. Atnāca atbilde, ka vispār jau esot ok, bet kādā sakarā es viņam ko tādu jautājot. :D Tad ievēroju, ka pareizi bija vārds_uzvārds, nevis vārds.uzvārds. :D
  • Esi pārliecināta, ka tāda adrese ir aizņemta? Varbūt tomēr vēl vari aizņemt arī nepareizo?
    • Esmu pārliecināta, ka aizņemta. Neviens, kurš pēc pārdomu brīža apzinājies, ka ir nosūtījis Tai Sievietei, nav saņēmis atpakaļ ziņojumu, ka adrese nepareiza.
  • noteikti uzraksti

    es uzrakstīju. īsiem vārdiem man uzvārda viducī E burts, viņai A, visādi citādi tas pats vārds, tas pats uzvārds, abas esam vienā adrešu grāmatā.

    paķiķinājām par sakarību, sarunājām randiņu, sapazināmies, šad tad ēdam kopā pusdienas un regulāri pārsūtam viena otrai nepareizi nosūtītos e-pastus.
Powered by Sviesta Ciba