Kurvjzieža kontemplācijas

Krāšņais Kurvjziedis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Es noteikti neesmu vienīgā, kam tas ienācis prātā, bet ir nudien uzkrītoši, cik ļoti tas mīklainībām un neskaidrībām appūstais notikums ar beigto Šampētera večiņu un noslēpumainajiem plēsīgajiem suņiem ierakstās visās vilkaču sāgu formulās.
  • Tas vilkatis bijis galīgi perverss. Labāk būtu kādu jaunu un smuku meitu izvēlējies!
  • šajā notikumā es redzu tikai vienu iespējamību - asinssuņi tika apzināti ja ne tajā, tad tuvumā esošā teritorijā turēti.
    • Te ir vēl blāķis visādu neskaidrību - vai tiešām uzbruka vēl dzīvam cilvēkam, vai tikai apgrauza līķi, kāpēc neviens to baru ne pirms, ne pēc tam nav apkārtnē redzējis, utt., utt.
      • nu ja, nu ja. Mums te ir savi klaidoņi, bet gan tie, gan patālakie tiek kaķusievu cītīgi baroti. Manuprāt pat izbadējušies suņi vispirms klupu virsū suņiem, miskastēm, bet ne jau dzīvam cilvēkam. Un ne arī cilvēka līķim...
      • A kur Tu ņēmi, ka neviens nav redzējis? Komentāros daudz kas parādījās. Bija labs rakst- profesionāļa, ko darīt, ja suņi uzbrūk, tad tur komentāros arī bija pietiekami daudz personīgas pieredzes, kad suņi ir uzbrukuši dzīvam cilvēkam.
        • Vispār - mans mērķis noteikti nebija arī šeit uzsākt neauglīgu viedokļu apmaiņu par to, kas un kā īstenībā notika. Pietiek, ka baumo žurnālisti. Gribēju tikai vērst uzmanību, ka visa šī baumu lavīna gandrīz vārds vārdā saskan ar populāriem misticisma caurstrāvotiem folkloras sižetiem un, iespējams, tieši tāpēc saista ļautiņu prātus daudz vairāk nekā citi letāli negadījumi.
          • Ar misticismu, manuprāt, šeit ir mazāka saistība kā ar mitoloģiju. Proti, "lai tavu līķi suņi sagrauž" arvien ir pietiekoši skarbs vēstījums, šādu, vienalga, nāvi vai pēcnāvi sev, maigi sakot, negribētu pietiekoši liela sabiedrības daļa. Ja būsim precīzi, šāds šīszemes gaitu noslēgums ļoti daudzus riktīgi šausmina.

          • Nu bet Tu tak pati uzsāki, savas domas par to izteikdama ;))) Bet nu ok, klusēju :)
      • Kālab lai kāds to baru būtu pirms tam vai pēc tam redzējis tieši apkārtnē? Suņu bara klaiņošanas areāla radiuss pilnīgi svabadi var būt lielāks par 10km, kas nebūt nav tuvējā apkārtne.
  • Nu, vecā vampirša, kura pašu Nosferatu vēl šitādu /rāda kaut kur ceļa augstumā/ atceras, savā nodabā tipināja, ļaunas domas domājot, kad ceļā stājās Šampētera vilkaču ložas vadītājs Duksis savā cilvēka, apsardzes darbinieka Jūsmiņa Gaujmalieša, veidolā.

    "Ne soli tālāk, tavs ļaunajais ceļš šitente stājas!" teica Duksis un pieņēma savu lopisko veidolu. Iz krūmiem izlīda vilkaču ložas locekļi Tipsis, Topsis, Riksis un Pīrādziņš.

    Nu, un tālākais ir vēsture.

    Redakcijas piezīme - tas ir drausmīgs notikums un manas bailes no suņiem tikai pieaug. Es zinu, ka saimnieki, audzināšana, blablabla, bet rezultāts ir vājprātīgs lops, no kura man bail.
Powered by Sviesta Ciba