kosmonavtovich ([info]kosmonavtovich) rakstīja,
@ 2005-09-02 14:28:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mazliet palasījos par slaveno Katrīnas viesuļvētru. It kā jau viss kā parasti, tikai ļoti izbrīna teksti, ķipa ""Palīdzība ir ceļā," viņš pavēstīja" un tamlīdzīgi. Šajā lietā es galīgi nevaru iebraukt. VIsi zināja jau dafiga sen, ka būs šmuce tur. Kādā ceļā? Kāda palīdzība? Viņi nevarēja iepriekš piekraut to stadionu pilnu ar ūdeni un sālītajiem riekstiņiem un nolikt tur pa perimetru ložmetējus? Varbūt kādam ir izdevīgi pamatīgi sapurināt tos amerikāņus? Lai pabaidās. Lai aiziet bojā daži tūkstoši. 10 miljardi $ esot iedalīti seku likvidēšanai. simts tūkstoši ūdenim, riekstiņiem un ložmetējiem pirms tam neatradās. Sadusmojos.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]capslock
2005-09-02 15:03 (saite)
It kā jau esot kaut ko gatavojušies arī pirms tam, liela daļa jau tika aizevakuēta nah. Izskatās, ka viņi nu nekādi negaidīja, ka tiks pārrauti tie dambji Ņūorleānā, ja ne tas, tad jau viss būtu bijis čiki puki, sen jau visi būtu nomierinājušies.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]kosmonavtovich
2005-09-02 15:20 (saite)
Jā, ja nebūtu viesuļvētras, tad viss būtu kārtībā.
Nez kāpēc tad pat Apollo rakstīja, ka Katrīna varētu būt vispostošākā vvētra ASV vēsturē. Nerēķinājās, ka varētu tikt pārrauti dambji? Kas, viņi nelasa Apollo?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]capslock
2005-09-02 16:47 (saite)
Nja, gluži nejauši salasījos te visādu antiBuša džanku - tur cilvēki stāsta, ka Ņūorleānas applūšana 2001. gadā tika prognozēta kā 2s reālākais dizāsters ASV teritorijā, taču Bušs tieši šogad esot pamatīgi nogriezis budžetu visam vaļņu un pārējo huiņu uzlabošanas plāniem un izpētei.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]losthighway
2005-09-02 16:50 (saite)
Mjaa, taisniiba ir tur ka visa pilseta pirms vetras tika evakueta, un izsteniibaa tur nevienam nevajadzeja atrasties, palika noteikti tie kas negribeeja atstaat savas mantas utt. Tiem arii nepaveicaas. Un pareizi arii ir - par mantkaariibu kaut kaadam sodam jaabuut.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]martcore
2005-09-02 15:54 (saite)
Kosmo, kas ar to EHM?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]capslock
2005-09-02 17:08 (saite)
A ko tu KosMo prasi? ;) Starp citu, tavs disks sen sen ir ierakstīts, izdomā kā savākt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?