braalis, komats ([info]komats) rakstīja,
@ 2004-02-16 22:14:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Ja man būtu teikšana, es katram latvietim, lai tas mazs vai liels, dotu papildus vienu privatizācijas sertifikātu, sak – re, tā ir tava iespēja, kā tu to izmantosi ir tavā ziņā. Kāds droši vien ātrā gaitā dotos uz tuvējo pasta nodaļu to iemainīt pret skaidru naudu, lai varētu dzēst daļu sava komunālās īres parāda, cits atkal to paglabātu mājas bāriņā paslēptu cerībā, ka tā vērtība vēl augs. Būtībā no tā kā katrs to izmantotu būtu atkarīgs mūsu valsts labklājības ikgada pieaugums, bet kas vēl svarīgāk – mani uzskatītu par devīgu! cilvēku un es varētu par atlīdzību tautai pieprasīt, lai man atļauj nepubliskot (paturēt sevis paša pārziņā) nodokļu deklarāciju. Tāda veida pretimnākšana Valsts Kases (VK), grāmatvedības baltajā grāmatā tiktu iegrāmatota kā bartera darījums ar tautu. Viegli, ērti, izdevīgi.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]elina
2004-02-16 23:34 (saite)
cik tu labs ;)...

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]komats
2004-02-17 11:22 (saite)
beidzot kāds to manī saskata ;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]skruuwe
2004-02-19 14:00 (saite)
sanjeemu! burviigais skruuvjbalons, kas ir viegls kaa snegpaarsla neskatoties uz pamatiigo masiivisumu un rezhgjotajiem skatiem ir pie manas sienas, fons lieliski saskan ar sienas toni! Paldies

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]komats
2004-02-19 14:14 (saite)
papīrs dikti plāns bija, mazliet burzījās, ar Tavu atļauju kādreiz aizsūtīšu kādu cilvēkveidīgo uz biezāka papīra.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]skruuwe
2004-02-19 14:18 (saite)
Tev tiek dota mana atljauja! nu man shis papiiris dikti patiiikaas..un kraasu salikums.. :))tieshi tie oranzhie laukumi ir vienaadi ar manu sienu un nu burvekliigi! varbuut es tev ar varu aizsuutiit kaadu ziimeejumu?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?