kokuaita ([info]kokuaita) rakstīja,
@ 2013-11-07 14:14:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Atgrieshanaas dziesma
Tik totaali peleeks un zems - zemas debesis virs zemaam, peleekaam maajaam un cilveekiem ar peleeku miglu apkaart sejai un augumam. Un arii maajaas es veel neesmu ieklikshkjeejusi robaa, kaut kur citur esmu un citaada ir miilestiiba, pie kuras braucu. Kjermenis jau otrajaa riitaa uzsuuca maaju stresu un neatlaizh, lai gan censhos neiedziljinaaties muudzhu peripeetijaas. Guleet stacijaas blakus sasietaam somaam ar pasi, naudu un fotoaparaatu guljammaisaa, izraadaas, prasa mazaaku sasprindzinaajumu. Zeme bez energjijas, bez speeka, bez miilestiibas.
Nav taa, ka "tur" es zinaatu, kas jaadara.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]nistagms
2013-11-07 16:09 (saite)
nu bet te jau laikam arī ir pelēks
un tas skaidrs, ka ceļā var būt vieglāk nekā mēģinot sadzīvot ar tiem visiem, ar ko te tipa jāsadzīvo
bāc, izklausās deprīgi, un tā, kas es ļoti atpazīstu šo depra paveidu. vispār man bija tā jau ļoti agrīnos vecumos, piemēram, reiz biju uz nedēļu Zviedrijā, atgriezos mājās un nevarēju aiziet uz skolu, jo bija tas post-ceļojuma besis

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]kokuaita
2013-11-07 20:13 (saite)
Jaa. Taa vinjsh ir. Tik daudziem ir kkas liidziigs, ka mani personiigi jau ieinteresee tie dazhi, kas ko taadu nekad nepiedziivo. Shoreiz galvenais bij taa, ka nebija jau ari viss tikai rozaa "tur", bija ari necilveeciskums, neforshums shad tad. Bija arii lietus, veejsh un zem10 graadi, ja par to.. Shoreiz man ir viizija, ka te cits no cita barojas - visiem truukst miilestiibas (energjijas, naudas) aprites, taapeec gaisaa ir deprs un nemitiiga (maskeeta) agresija: aizstaaveeties un iekost. Pat beerni vairaak spiidzina vecaakus, prasa uzmaniibas ar ljaunaam metodeem.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]nistagms
2013-11-07 22:31 (saite)
es domāju, ka tev ir taisnība par to apli, tā ir. un ekonomisks nodrošinājums tomēr ir svarīgs faktors. citur par tādu vienkārši nevienam nav pat jādomā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)

: )
[info]ugunszirgs
2013-11-26 22:45 (saite)
Tomēr jauki, ka ne-esi pazaudējusies : )

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?