A ([info]klusums) rakstīja,
@ 2021-06-16 12:25:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
"Neko negribu" posmi sāk mīties ar "daru kaut ko jēdzīgu" posmiem. Mazliet traucē tas, ka "neko negribu" stabili turas jomā "komunicēt ar cilvēkiem, kas nav pieauguši pie sirsniņas". Un vispār no vienas puses gribas jaunus cilvēkus, bet tajā pašā laikā ir "neko negribas".

Psiholoģe mazliet uzkāpa uz nerva. Viņa nepiekrīt ātri un intensīvi, saprotu gan viņas argumentāciju. Un grib, lai es izdomāju kā darbosimies. Arī saprotu. Bet no otras puses iedzēla komentārs, ka pagājušā reizē strauji pārtraucām (vsp mēs bijām tieši runājušas, ka noteiktu skaitu būs sesijas, ja!!). Un arī tāds komitments ilgstoši pie viņas iet, liekas smacējoši un iesprostojoši. Es gan varu arī pateikt, ka daram tā, ka varu kurā katrā brīdī pārtraukt, bet tad nebūšot dziļumā. Argh. Un es nemaz neesmu vairs pārliecināta, ka man dikti daudz dziļumā vajag iet, jo šībrīža metode, ko izmantoju, liekas ātra un efektīva tāpat. Then again... varbūt vajag. Nezinu, bet vispār baigā pretestība kaut kā šajā visā. Ir ko padomāt. It īpaši tāpēc, ka nākamā sesija tikai pēc Jāņiem.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]scaramouche
2021-06-16 18:12 (saite)
Kāpēc izvēlējies psihologu nevis psihoterapeitu?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]klusums
2021-06-16 21:58 (saite)
Tāpēc, ka nav lielas atšķirības un šī ir sakarīga un sapas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]scaramouche
2021-06-20 00:35 (saite)
5 gadi sociālo zinātņu maģistram un 10 gadi ārsta izglītībai nav gluži viens un tas pats. Bet - ja reiz Tev palīdz...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]klusums
2021-06-20 14:01 (saite)
Akdievs, it kā ārsti tajos 10 gados kaut ko mācītos no psiholoģijas! Smieklīgi. Un jā šajā gadījumā 5 gadi psihologa izglītības ir labāk kā 10 ārsta. Kad man vajag ārstu, es eju pie ārsta, arī ja runa ir par emociju lietām, tad psihiatra.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?