Aug. 25th, 2015 @ 08:53 pm (no subject)
[User Picture Icon]
From:[info]extranjero
Date: August 25th, 2015 - 10:45 pm
(ieraksts)
Rases kā tādas vispār bioloģiski nepastāv. Ar šo vārdu socioloģijā jau sen apzīmē jebkuru diskrimināciju pēc kultūras, tautības, reliģijas, ādas krāsas utt. pazīmes.

Bet nekasīsimies par svešvārdiem. Tāpat kā šī pavediena autori, mani izbrīnīja tava attieksme, ka tie, kas prasa mazāku algu, ir tie labie, neaizdomājoties par visiem sociāliem aspektiem, kas ir to pamatā. Nav taču runa par neseniem imigrantiem, bet tādi paši pilsoņi kā visi pārējie.
(ieliet vēl)(Parent) (Thread)
[User Picture Icon]
From:[info]deloveja_kundze
Date: August 25th, 2015 - 10:56 pm
(ieraksts)
klausies, es tevi nepazīstu, tu mani arī nē, tu pats pievilki krievus pie visa, turklāt nolasīji manis rakstītā kādu emocionālu vērtējumu (''labie'' un ''sliktie''), kā arī sāki izteikt priekštatus par to, kāda un kas es esmu. īsti nezinu, kas tev lika domāt, ka es neaizdomājos par ''visiem sociāliem aspektiem, kas ir to pamatā'', bet neuzskatu par vajadzīgu tev iesniegt atskaiti par to visu, ar ko nodarbojos saistībā ar ''visiem sociāliem aspektiem'' ikdienā. tā kā šī nav veiksmīga saruna, jo neizskatās, ka tu vispār iedziļinies, bet nolasi kaut ko, ko pats vēlies, šo sarunas pavedienu uzskatu par slēgtu.
(ieliet vēl)(Parent)