klauns ([info]klauns) rakstīja,
@ 2004-05-06 10:52:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Saldus...Riiga...Saldus...Riga????
Tuulit jau saaksies - 20. maijaa valsts ieskaite informaatikaa, 31. maijaa - eksaamens geograafijaa, 2. junijaa - ekonomikaa...tagad tikai uz priekshu...riit veel puirms meeginaajuma jaaiziet uz baseinu...neatliek laika skriesanai - baigi jau gribaas- - tagad jau labais laiks...bet ir jau veel arii daarzs...ta ka - ko dariit ir un buus...jaa un doma par atgrieshanos Salduu peec studijaam arvien vairaak nodarbina manu praatu...


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


(Anonīms)
2004-05-11 14:55 (saite)
Pilnigi viss var notikties, klaun.
Tam es ticu arvien vairak.
Ja gribi, vari kljut pat par alpinistu :)
Nopietni!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]klauns
2004-05-11 21:34 (saite)
vai cik interesanti paskatiities, kaa te ljaudis runaajas - ir sava patiesiiba katram - vienmeer katram buus sava! jap - taa tam buus buut - bet nu gan nosleegsim sho pilseetas jautaajumu un gan jau laiks raadiis un visas lietas ritees savu gaitu...hmm-tas bija optimistiski vai tieshi nee???

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ice
2004-05-12 09:21 (saite)
Ja jau vienkārši paļausies uz to, ka laiks rādīs un lietas ritēs savu gaitu.....sūdīgi... ja vēlies, lai sapņi piepildās tad arī pašam roka jāpieliek un tās lietas biški jāietekmē... un, protams, Dievu arī jālūdz. Bet Napaleonam, vai kādam citam karotājam, bija labs teiciens: esi gatavs pirms kaujas un turi pulver mucas sausas un tad lūdz Dieva palīdzību!!!
Domāju, ka Dievs vēlas, lai to ko mēs paši varam paveikt, to lai arī paveicam, un tad kad mūsu spēki būs par maziem, tad arī viņš savu roku pieliks! Protams, katrai lietai var lūgt Dieva svētību!!!
Bet nekād''a gadījumā nevar paļauties uz lietu ritējumu un gan jau laiks visu saliks vietās!!!

Lai veicas!!!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]klauns
2004-05-16 20:05 (saite)
Paldies!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?