|
[Jun. 15th, 2017|08:57 am] |
|
|
|
Comments: |
Nu, par bekonu piekrītu, lašmaize ir vēl tā OK. Bet vismaz nav tik sausa un ķepīga kā Pedro. Es vismaz šajā ziņā esmu relatīvi izlutināta, jo pie darba ir gan Narvesen ar Index maizēm (A+, vienīgi relatīvi dārgas, bet arī kārtīgi piekrautas), gan Maxima ar Maximas maizēm (B, mazliet garlaicīgas, bet ir ok), un vēl Costa Coffee ar Stokmanī ražotajām maizēm (B, ir savādāks piedāvājums, bet es nesaprotu, kāpēc trīsstūrmaizes taisīt no rudzu maizēm, viņa tak ir tik nebaudāmi stingra attiecībā pret pildījumu).
Un vispār, ar šitādiem paradumiem sen jau vajadzēja ieviest ieradumu taisīt pašam :D vienīgi nezinu, kāpēc, bet tās paciņā pastāvējušās šķiet garšīgākas.
Ja es būtu mazāk slinks, biežāk pats gatavotu proviantu. Diemžēl sanāk tā, kā nu sanāk. :D
varētu jau labot šito, bet vai vajag :D
Vaig reiz nedēļā uzcept vien cūciņ' un tad katru dienu ejot uz darbu noplēst pa gabalam, nolauzt pa rupmaizes rikai, ielikt tarbiņā un ar to doties uz darbu. Laika un darba optimizācija.
tā sanāk, jā. kaut gan es brokastīs vēl varētu ēst vienu un to pašu nedēļu no vietas, pusdienās - diezi vai.
Tās plastmasas maizes vai narvesena fāstfūds jau ar nepiešķir dzīvei lielu daudzveidību.
| From: | krii |
Date: | June 15th, 2017 - 09:28 pm |
---|
| | | (Link) |
|
Var jau pavariēt - vienu rītu klāt gaļai un maizei pieliek skābu gurķi, citu rītu, kad agrāk piecēlies, kaut kādus salātus sagriež utml.
Heh, es parasti izvāru vienu gruntīgu grāpi želējošas zupas un staigāju uz darbu ar neiztekošu burciņu :D | |