|
[Jun. 15th, 2017|08:57 am] |
|
|
|
Comments: |
varētu jau labot šito, bet vai vajag :D
Vaig reiz nedēļā uzcept vien cūciņ' un tad katru dienu ejot uz darbu noplēst pa gabalam, nolauzt pa rupmaizes rikai, ielikt tarbiņā un ar to doties uz darbu. Laika un darba optimizācija.
tā sanāk, jā. kaut gan es brokastīs vēl varētu ēst vienu un to pašu nedēļu no vietas, pusdienās - diezi vai.
Tās plastmasas maizes vai narvesena fāstfūds jau ar nepiešķir dzīvei lielu daudzveidību.
| From: | krii |
Date: | June 15th, 2017 - 09:28 pm |
---|
| | | (Link) |
|
Var jau pavariēt - vienu rītu klāt gaļai un maizei pieliek skābu gurķi, citu rītu, kad agrāk piecēlies, kaut kādus salātus sagriež utml.
Heh, es parasti izvāru vienu gruntīgu grāpi želējošas zupas un staigāju uz darbu ar neiztekošu burciņu :D | |