|
Jun. 15th, 2017|11:43 am |
Nu, par bekonu piekrītu, lašmaize ir vēl tā OK. Bet vismaz nav tik sausa un ķepīga kā Pedro. Es vismaz šajā ziņā esmu relatīvi izlutināta, jo pie darba ir gan Narvesen ar Index maizēm (A+, vienīgi relatīvi dārgas, bet arī kārtīgi piekrautas), gan Maxima ar Maximas maizēm (B, mazliet garlaicīgas, bet ir ok), un vēl Costa Coffee ar Stokmanī ražotajām maizēm (B, ir savādāks piedāvājums, bet es nesaprotu, kāpēc trīsstūrmaizes taisīt no rudzu maizēm, viņa tak ir tik nebaudāmi stingra attiecībā pret pildījumu).
Un vispār, ar šitādiem paradumiem sen jau vajadzēja ieviest ieradumu taisīt pašam :D vienīgi nezinu, kāpēc, bet tās paciņā pastāvējušās šķiet garšīgākas. |
|