Ķērpis ([info]kjeerpis) rakstīja,
@ 2007-08-18 12:57:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Vakar, blandoties pa Daugavas otru pusi, ne tikai iztraucējām pārīti, kurš domājās atradis vientuļu vietu nekurienes vidū Daugavas krastā, bet arī nosoļojām gar izcili neglīto ēku blakus Radisonam. Es pat ielāgoju dižā arhitekta vārdu, kuru diemžēl šobrīd atkal aizmirsu. Bet visu cieņu - kaut ko tik neglītu ir jāprot izdomāt. Un tas karkass no rūsējošā metāla plāksnēm - līdz tam vajag aizdomāties! Dārza būdas gigantisks variants. Un tās plāksnes nokrāsot vispretīgākajā zilganzaļajā krāsā, kādu vien var iedomāties un mēģināt iestāstīt, ka šai krāsai un blakusesošajai Daugavai vajag radīt jūras sajūtu... Esmu vienkārši mēma aiz šausmām par kārtējo arhitektūras brīnumu Rīgā.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]fanija
2007-08-18 22:19 (saite)
Es arī tur biju, bet tādu māju neredzēju.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]kjeerpis
2007-08-19 20:44 (saite)
Varbūt vienkārši tev viņa nešķiet tik šausmīga. Tā ir liela dzīvokļu māja, izstiepta gar Daugavu, tieši pie AB dambja. Jau vairāk kā gadu es par šamo esmu sašutumā, skatoties pa gabalu no tiltiem vai Vecrīgas. Cerēju, ka tuvumā mazāk drausmīga šķitīs, bet nekā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]fanija
2007-08-19 22:01 (saite)
ai, es paskatījos savas vakardienas bildes, laikam tomēr zinu. Ja viņa tāda iekš ķieģeļsarkana un zila ir, ar lieliem logiem un celtniecības tehniku fasādes priekšā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?