Ķērpis ([info]kjeerpis) rakstīja,
@ 2010-09-16 21:30:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Kur lai cilvēks atrod labu fizioterapeitu, kurš saprot galvas un muguras saistību? Laikam manas ķezas ir nopietnākas, lai pietiktu ar attieksmi "aizejiet papeldēt". Es negribu dzīvot dzīvi, kuras galvenā būtība ir sāpoša galva. Ko vēl pavada ne tikai roku trīce, bet arī visu iekšu trīce, bez tam katrs no orgāniem ir iedomājies trīcēt savā ritmā. Un zābaka aizšņorēšana no rītiem paņem visu tai dienai man piešķirto spēku un enerģiju.
Un arī šī diži garā teksta uzrakstīšana paņem tik daudz spēka, ka rokas nu jau trīc pavisam nevaldāmi no bezspēka, pienazupa lec ārā no karotes.
Un es jūtos bezspēcīgs. Jo man nav tik daudz naudas, lai pamēģinātu aiziet pie visiem Latvijas ārstiem. Un man neizdodas atrast tādu, kurš neskatītos atsevišķi tikai muguru, tikai galvu, tikai temperatūru, tikai artrītu. Nu, nav man atssevišķi vienā plauktā galva, otrā mugura, trešajā aknas, ceturtajā nervi, piektajā locītavas, sestajā zobi, ar ko vairs neko nevar sakost, man, sasodīts, ir jādzīvo ar to visu vienā maisiņā saliktu.
Un man tik ļoti neveicas ar ārstiem, ka man jau ir bail pie viņiem iet


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]zintish
2010-09-16 23:34 (saite)
es esmu pasākusi pierakstīt blociņā, kas un kā un kad nav tā kā vajag. tad ar blociņu pie ārsta un vairs nesanāk visi tie: bet es taču to nepateicu, jo tajā brīdī nebija aktuāli

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kjeerpis
2010-09-16 23:47 (saite)
Es jau arī mēģinu, bet sūdīgākajos brīžos parunāt nevaru, kur nu vēl rakstīt. Bet temperatūras mērījumi jau rakstās blociņā, vismaz kaut kas

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?