обои - neieskaitīts [entries|archive|friends|userinfo]
Scandalo Calmo

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| fffff pajautā komenti jauns labot secondhand vissvienā ]

neieskaitīts [18. Sep 2008|15:39]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
uzgāju medijtelpā šādu daudzsološu pieteikumu: 
"Izstādes dizaina monohronā krāsu gamma tiks izmantota arī «Dustrroom» atklāšanas ceremonijā - pavārs Mārtiņš Sirmais klās svinīgo galdu tikai ar melniem ēdieniem un Latvijas paviljona viesus pārsteigs ar īpaši sagatavotu performanci."

p.f. ... ja vien par performanci nav uzskatāma viņa apbrīnojami nelaipnā saziņa ar viņam personīgi nepazīstamiem ļaudīm, kas pārmaiņas pēc nezināja, kādam megacelebritijam viņi atļāvušies uzdot pavisam parastu jautājumu, tad, pēc visa spriežot, tā performance bija izrādīta vismaz iepriekšējā vakarā, kas pavarnīcas meistaram bija laupījusi krietnu daļu no viņa personības šarma un, pieļauju, arī fiziskās labsajūtas. galds bija no sērijas "nekāp šajā sūdā, tas ir mākslas darbs" - tīra ironija par disciplīnu "saviesīgs sarīkojums + āžu bars, kas nevar vien nociesties, kad varēs izdrūzmēties ap bufeti". un neba nu ironija patiešām ir ēdama. savukārt fakts, ka mazajās glāzītēs, kuras, kā dzirdēju, kopējā krāsas formulā bija paredzētas rīgas oriģinālajam melnajam balzāmam, tika lieta kola, jo balzāma vairs nebija, visnotaļ apstiprināja aizdomas, ka uz performanci bijām ieradušies par vēlu.



Linksamēramies

Comments:
[User Picture]
From:[info]simamura
Date:18. Septembris 2008 - 17:35
(Link)
tieši tik skumji cik precīzi. jo vairāk tāpēc, ka mazajās balzāma glāzītēs bija sojas mērce. nožēlojami.
From:[info]kinskis
Date:18. Septembris 2008 - 17:42
(Link)
ak tā? tad droši vien daļā grāzīšu bija sojasmērce, bet daļā - kokakōla. šo te pēdējo dziru man pieminēja kāda pārmaiņas pēc ļoti jauka un komunikatīva jaunkundze, kas šķiet asistēja pie mīdiju, sēpijas un lakricas bonbongu instalācijas.
[User Picture]
From:[info]virginia_rabbit
Date:18. Septembris 2008 - 19:03
(Link)
shame! figu, viņi mūsu projektu nepaņēma.
[User Picture]
From:[info]mazaa_mija
Date:18. Septembris 2008 - 23:50
(Link)
žēl:( izklausījās laba ideja..