обои - [entries|archive|friends|userinfo]
Scandalo Calmo

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| fffff pajautā komenti jauns labot secondhand vissvienā ]

[10. Sep 2008|18:40]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
tikko nopirku vilciena biļeti uz venēciju. brauciens ilgs 4 stundas. ca. tikpat cik visa tā ņemšanās un skraidīšana ar lidaparātiem + galva pēc tam nesāpēs.
+ varēšu piesprausties ar ciparnīcu el.tīklam un netraucēti pamēģināt uzrakstīt vienu ceļojuma aprakstu, kas, būdams vēl joprojām neuzrakstīts, man maitā labo noskaņojumu. ja man tas izdosies, santalučiā izlīdīšu laukā lepns un pašapmierināts kākāds hemingvejs, brodskis vai ezrapaunds, galvā mans skanēs svētpavasars un 1-2-3/1-2-3 djagiļeva solī uz tuvāko vaporeto pieturu.
turklāt 12tāvakarā es būšu drīzākbrīvs nekāaizņemts, par ko nudien nav iespējams nepriecāties.
kaut arī priecāties ir pāragri vienmēr, jebkurā gadījumā.

vārdsakot, es šito neesmu rakstījis, jūs neesat lasījuši.
Linksamēramies

Comments:
From:[info]pikaso
Date:10. Septembris 2008 - 19:28
(Link)
kur tad Tu dzīvo? no Milānas līdz Venēcijai ātrvilciens iet mazāku laiku.
[User Picture]
From:[info]kinskis
Date:10. Septembris 2008 - 19:34
(Link)
Romā. No šejienes - pat 4:24.
From:[info]pikaso
Date:10. Septembris 2008 - 19:36
(Link)
daudz. nedaudz par daudz, ja vien Venēcijā kas ūber-saistošs nenotiek.
[User Picture]
From:[info]kinskis
Date:10. Septembris 2008 - 19:52
(Link)
nu man tu vienkārši ir jābrauc. sevis pēc es varbūt arī reiz uz to milānu sataisītos. turklāt šonedēļ venēcijas dēļ izpaliek kārtējā (t.i. otrais piegājiens) piemājas parco di veijo izpētes veloekspedīcija.
From:[info]unpy
Date:10. Septembris 2008 - 19:36
(Link)
Būšu gana raupjš un teikšu, ka Venēcijas burvību tā arī nesapratu. Mēģināju divas reizes, bet tāpat nesapratu. Arī Romu nesaprotu. Kad vienai savai draudzenei, kura Romā ir piecas reizes gadā, teicu, viņa mani gandrīz nožņaudza:)))

Nezinu. Iespējams, manī ir kautkādas ne tādas asinis. Vai arī savu nospiedumu ir atstājis tas, ka(pēc pilnīgi drošiem avotiem) esmu iepriekšējā dzīvē bijis vieglas uzvedības sieviete no Sumatras. Eiropa nevilina. Eiropā patīk divas vietas - Albānija un Lihtenšteina. Un Islandē neesmu bijis.

A tā - viss labums tomēr ir dienvidaustrumāzijā.
[User Picture]
From:[info]kinskis
Date:10. Septembris 2008 - 19:47
(Link)
jo īpašākas tās vietas, jo lielāka varbūtība, ka nepatiks. bet lielākoties tieši tūristu lamatas ir pie vainas. un sevišķi šajās tevis pieminētajās pilsētās iesākumā ir grūti saskatīt ko tādu, kas būtu radies sevis pēc, nekalpojot faktam, ka tūristiem noteikti noderēs.
nu, un tā albānija pavisam droši arī ir vieta, kas ne katram ies pie dūšas. vismaz ne uzreiz - jau pirmajā dienā.
From:[info]unpy
Date:10. Septembris 2008 - 20:28
(Link)
Nu, nezinu. Nedz vienā, nedz otrā pilsētā neesmu bijis "organizētā grupā". Roma pat līdz kolizejam neaizvilkos - tāpat zināju, ka bildēš šis labāk izskatās.

Vairak bradāju pa brīvu maršrutu. Ja par tūristu vietām - Romā Garibaldi laukums ir smalka vieta. Tiesa, tūristu bija maz.
:)))
From:[info]formica
Date:11. Septembris 2008 - 09:41
(Link)
ja sanāk, var ar pirmo laivu aizlaist līdz Burano, kamēr tur tikai vietējie.. :)
[User Picture]
From:[info]fjokla
Date:11. Septembris 2008 - 11:21
(Link)
Kad mēs bijām Fillahā, tāda jauka pilsētelē pie Itālijas un Slov... (man jūk, man ģeogrāfijā... mmm) robežas, bij norunāc, ka pēdējā ciemošanās dienā, Francis mūs vedīs uz Venēciju. Tak nedaudz aizdzērāmies vīnu, nedaudz aizpīpējām dažādas vielas pie kalnu upes un aizmirsām apstīties, kurā dienā īsti jālido mājās. Un tieši tās dienas vakarā, kad sēdējām ap apaļo galdu un štukojām, kā tieši mēs rīt brauksim uz Venēciju, atklājās, ka mums tanī pašā vakarā ir jāļido prom. Ta nu pa galvu, pa kaklu triecāmies un es vilcienā šņukstēju, ka tā arī nekad neieraudzīšu, kur tas Svešinieku mierinājums Venēcijā. Tā arī neieraudzīju, šņuk-šņuk!:)