обои - [entries|archive|friends|userinfo]
Scandalo Calmo

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| fffff pajautā komenti jauns labot secondhand vissvienā ]

[22. Maijs 2013|23:42]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
ir viena totāli apmaldījusies cilvēku pasuga, un tie ir lv kinoblgeri. noskatījos killing them softly un palasīju, ko par šo gabalu viņi sarakstījuši. aunu bars, kas skatās uz kādiem pavisam nepareiziem vārtiem, lidiņā ēdāji, kas iedomājušies recenzēt provansas restorānus.
nē, man tas sanāca gluži nejauši. man nebija speciālas slimīgas intereses pētīt kinoblogosfēru. es atcerējos, ka cibā ļaudis reiz arī par to izteicās, pamēģināju ar googles palīdzību sameklēt, bet pabira čupa noslienājušos idiotu.
Linksamēramies

Comments:
[User Picture]
From:[info]dominika
Date:23. Maijs 2013 - 00:10
(Link)
man kā diplomētam tipa kinokritiķim arī kremt šitie pašceptie speciālisti... bet nu protams, kas tad man liedz pašai uztaisīt kinoblogu un rakstīt par filmām, tikai pašas slinkums un sajūta, ka blogosfēra šajā ziņā ir totāli devalvēta.
[User Picture]
From:[info]porkus
Date:23. Maijs 2013 - 01:26
(Link)
+ par paškritiku

atliek tikai spert nākamo soli

(konkrētā sajūta ir daļa no dzintazemes iedzīvotāju mentalitātes)
[User Picture]
From:[info]dominika
Date:23. Maijs 2013 - 09:59
(Link)
paldies un, oij, ar paškritiku man problēmu nav! principā, es varētu dalīties ar to pa labi un pa kreisi. diemžēl par daudz paškritikas arī nav tas labākais instrumentu komplekts dzīvei.
[User Picture]
From:[info]dusk
Date:24. Maijs 2013 - 05:37
(Link)
diplomēts kinokritiķis :D Ja par tiem runā, tad publiski zināmie ir konkrēti āksti visas Rietuma, Naumanis un tā tālāk. Turklāt viņiem visiem ir daudz kopīga negatīvā ziņā ar LV kino blogosfēru, tikai izceļas savādāk. Kino ir bizness,tikai un vienīgi.
[User Picture]
From:[info]dominika
Date:24. Maijs 2013 - 08:37
(Link)
Jā, Kultūras akadēmijā bija tāds kurss Audiovizuālās kultūras vēsture un teorija, ko esmu beigusi. Nevaru piekrist, ka kino ir tikai un vienīgi bizness, pamatstraumes kino lielā mērā tāds ir, bet ir tak arī visādi eksperimentāli atzari.
[User Picture]
From:[info]dusk
Date:24. Maijs 2013 - 11:01
(Link)
visi eksperimenti, fondu nauda ir tikai un vienīgi ar naudas dēļ. Neviens mākslinieks neko nedara pa velti! gudri muld un pirkstus mētā, a nopelnīt ta grib.
[User Picture]
From:[info]dominika
Date:24. Maijs 2013 - 11:08
(Link)
lai nu tā būtu
[User Picture]
From:[info]dusk
Date:24. Maijs 2013 - 11:13
(Link)
Pasties ko čaļi komentē youtube, piemēram, http://youtu.be/aOCEACeG8fQ par spriedzes, šausmu kino vai pirms seansiem lekcijas. Tagad apstiemies programmmu http://www.kinoskola.lv/lat/macibas/programmas/kinovestures_pamati/
Kas ir labāk slavēt vecus apšaubāmus bieži vien mēslus? Vai muldēt par izklaides kino? Vai kāds no viņiem var padiskutēt par Bolivudas kino?
Viens gan droši, kinoskolas programma ir :D kauns. Abi sēž dažādos galos. Atšķirība vieni izklaidējās un stāsta savai auditorijai. Otriem auditorija nav, palikuši savos laikos un spriedumos, vārās savā intelektuālajā sulā.
From:[info]shi
Date:23. Maijs 2013 - 14:04
(Link)
Jā, es arī nesapratu, ko viņi tur fapo visi kā viens pēc tiem seansiem.