|
[11. Aug 2012|11:38] |
Izstūmu riteni no gaŕažas. Zālē guļ āboli. Man viņus negribas. Ja nu vienīgi plātsmaizi varētu uzcept, ja rimi nopērkama mīkla, kas nav jārullē, jo nav ar ko un, bļ, slinkums. |
|
|
Comments: |
| From: | milda |
Date: | 11. Augusts 2012 - 12:21 |
---|
| | | (Link) |
|
Tev ir tā kūku forma apaļā? Nu kur caurums pa vidu? Paņem četras olas + glāzi cukura. Sakul ar mikseri. Pieber klāt glāzi miltu. Samaisi vienmērīgi, lai nezaudē pufīgumu. Ieklāj tai formā cepamo papīru. Bišk ar karoti ieliec to mīklu. Tad sagriez (bez mizas) ābolus, jo skābāki, jo garšīgāki. Tad ieliec pārējo mīklu pa virsu un cep cepenē. ar sērkoku pārbauda, kamēr nelīp. pasniedz ar baltā saldējuma bumbiņām - tad ir pat kā restorānā. :)) ātri un vienkārši. Es tik šitā daru. var jau ierīvēt vēl tai mīklā citrona miziņu pirms liek miltus klāt, bet nav obligāti.
Nav ne formas, ne miksera : (
| From: | milda |
Date: | 11. Augusts 2012 - 12:29 |
---|
| | | (Link) |
|
tad nekā. nu vēl jau to nopirkto mīklu var ar tīru vīna (vai citu stikla) pudeli izrullēt. pudeles tak Tev ir?
| From: | wowow |
Date: | 11. Augusts 2012 - 12:43 |
---|
| | | (Link) |
|
Var vienkārši salikt pa virsu tostermaizēm, apakšā saziežot ar krējumu un augšā - ar cukuru
| From: | zin |
Date: | 11. Augusts 2012 - 13:53 |
---|
| | | (Link) |
|
tikai ne rauga bet parasto kārtaino, ka tik nebi zila paciņa es gan viņu bik parullēju, un tad tinu ābolus iekšā, ar cikuru, kanēli un varbūt rozīnēm, ij sanāk gandrīz strūdele (tik jāiegriež bik pirms cepšanas)
| From: | zin |
Date: | 11. Augusts 2012 - 13:55 |
---|
| | | (Link) |
|
vispār es tikko atcerējos, dzeltenā jāņem, tur lielākas tās mīklas lapas. nu un ābolus sagriež, protams | |