ķēķa runa |
[16. Nov 2009|22:36] |
|
|
|
Comments: |
mārtiņš rītiņš izmanto vienu tādu kkādu vietējos sieru, kas pēc mocarellas receptes, bet saucas citādāk (lai neabjūzotu oriģinālo vārdu), tipa, džeks kkāds n gadus eksperimentējis, līdz īstās konsitences un garšas īpašības sieram tiktu, tikai no govs piena.. izkrita no prāta, kā sauc...
un vēl ir Te-tas siers a ļa lokālais Fetas variants, tikai bioeko..
un, protams, "sniega bumbas" ķiploku eļļā, bet tās vislabāk oridžinalī no ražotāja pirkt, ļoti pretimnākošs un feins onka un uz vietas pa ievērojami lētākām naudiņam pārdod, nekā veikalā. Trikātā ai gess, ja nekļūdos (pie reizes var aizbraukt apskatīt Kaudzīšu mājas, Skalbes un Brāļu Jurjānu dzīves vietas ne pārāk tālu apkārt..)
toties šis pat attāli pēc mozzarellas neizskatās. pilnīgi ne pat pēc viena kritērija. neviena! | |