обои - rītaprieks-gribulīts (samta žaketītē un šortiņos, lakādes kurpītēs un baltās zeķītēs ar bumbuļiem) [entries|archive|friends|userinfo]
Scandalo Calmo

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| fffff pajautā komenti jauns labot secondhand vissvienā ]

rītaprieks-gribulīts (samta žaketītē un šortiņos, lakādes kurpītēs un baltās zeķītēs ar bumbuļiem) [22. Okt 2009|06:44]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Linksamēramies

Comments:
[User Picture]
From:[info]kinskis
Date:22. Oktobris 2009 - 09:57
(Link)
tas nav nekāds fakins joks. tā ir realitāte. es arī kādreiz domāju līdzīgi, ķipa jānojauc nafig tā smirdīgā koka maskačka, un atbrīvotos brīnišķīga teritorija moderniem pilsētbūves risinājumiem. aizvāktu visus ļoļikus un marusjas ķibeņi feņi, kas par skaistu pilsētu būtu.
vienīgā atšķirība, man tolaik nebija vairāk par 16 gadiem. es mācījos videnē, ģērbos nestilīgi, pīpēdams spļaudījos, mūzikas gaumē mētājos starp roxette un scorpions, biju homofobs un sieviešnīdējs, necietu kaķus.
[User Picture]
From:[info]helvetica
Date:22. Oktobris 2009 - 11:02
(Link)
es tik nesaprotu, ko tiem abāļiem bāzties jau gatavās vietās ar saviem plāniem. tik daudz brīvas zemes stāv, ap skonto stadijonu būvē ko un kā vien sidrs kāro un vēl citās vietās, ļaudis būs priecigi, ka naktī droši pa hanzas ielu varēs paiet. Bet, nē, ir jāiemaucas vietā par kuru vicemēra rožai-zadņicai nav ne mazākās saprašanas (tāpat ar viņu ekskluzīvajiem rajoniem, kamdēļ nevarēja jaunus lux-geto izbūvet, kamdēļ jākancelē, piemēram, Jūrmalas kultūrvēsturiskais saturs u.t.t) (lai gan, atbilde ir visai acīmredzama - ļauži grib parazitēt uz jau esošas vērtības, jo tas, ko paši, piemēram, 90` ir sacēluši, ir totāli nebaudāms, piem., krasta iela, sunīšezera u.tml. Baltezera-tipa biezīšu guļammāju ciemati)
:(
[User Picture]
From:[info]antuanete
Date:22. Oktobris 2009 - 16:14
(Link)
Skonto pusē jau viss ir dažādiem megaprojektiem sadalīts, tur par sviestmaizi vairs neko nevar dabūt, jo pietiekami sen apbūves noteikumi atļāva komercapbūvi, aiz kam cenas saskrēja debesīs.
Bet jāpiekrīt Kinskim - šitais viss ir pizģecs konkrētākais :/ Es vēl [info]eermaniitis žurnālā jokoju par to "atbalstu uzņēmējiem", kā absurdu piemēru piesaucot TIAN grozījumus, bet joks izvērtās par skumju realitāti :/