|
[31. Jul 2009|10:50] |
1. jaunākais trends - pelašķis kā garšviela cāļa pagatavošanā. (tālāk sekos svaigo pelašķu dzinumu pesto ar aiviekstes lazdu riekstiem un vītinātu kazas sāļsieru)
2. 68 santīmu brokastis, sastāv no 4 vienādiem kumosiem (tādiem rīmām, kā es). latvju tipiskais. kas tas ir? |
|
|
Comments: |
1. O, varētu būt tīri interesanta garša. 2. Rupjmaize ar biezpienu? :)
1. vovo, tikai man nav nekādu drabiņkrājumu. būs kādos laukos jāsasēņo. 2. nea!
| From: | sin |
Date: | 31. Jūlijs 2009 - 11:18 |
---|
| | | (Link) |
|
2.
4 biezpiena sieriņi?
| From: | sin |
Date: | 31. Jūlijs 2009 - 11:21 |
---|
| | | (Link) |
|
manai meitenaei ar patīk skatīties kā es viņus likvidēju :)
pelašku tēja, ja tai pievieno cukuru, nav nemaz tik rūgta un negaršīga padarīša, vismaz mūzkrajā tā ir vasaras tēja nr1
man šķiet tik mīļi, ka Tu tik daudz par ēdieniem raksti :) | |