|
[29. Jul 2009|13:29] |
sekli domāju šodien par romu elpodams. tā atstājusi manā krūškurvī melnu caurumu, ko nespēj aizlipināt nekas. kas vai nekas. tad vēl man šodien viens prātam grūti aptverams tupeņsarīkojums plānā (tādā ziņā, ka tupais es, kas uz to parakstījies), bet patiesās vēlmes klīst ap teiksmainajiem (dzīvē vēl ne reizi nepārlūkotajiem) stokmaņa miltu plauktiem. līdz šai pašai dienai vēl nekad neesmu bijis tik tuvu lēmumam par pastas gatavošanu mājās. otrajā reizē tie būs raviōļi ar lasi un tur rikotu, ko arīdzan dizainēšu pats no svaigi pieejamajiem lauksaimniecības produktiem, dārgais armēņu rādio.
kindza garšo pēc blaktīm :Pe
(s.c. pa lēto pērku piestu, grūdīšu smagi bet ar mīlestību) |
|
|
Comments: |
nemuldzi, kindza ir garšīga (indiešu virtuvē kā piedeva karijam)
bet tas tak nav slikti. ja ēdienam jāpiešķiļ viegla blakšu nots, par kindzu labākas varētu būtu tikai pašas blaktis :D
skaidrs, tu neesi ēdis garšīgi pagatavotu kariju (ko, lai cik dīvaini neizklausītos, vislabāk patērēt ar vienu no Jacobs Creek jaukteņiem, atdzesētiem)
Kur pirki piestu pa lēto? Gribu piestu arī. Lai varētu piedraudēt ģimenes locekļiem ar nozāļošanu nepaklausības gadījumā.
es tak nezinu. piedāvājos pirkt. kaut kur redzēju. varbūt vēl itālijā. varbūt polijā, varbūt tepat.
kindza vienmēr ir garšojusi pēc blaktīm, doh
manā vecajā pusē nekādas blakšuzāles netika lietotas. bet regulāri šādu garšvielas nosaukumu lasīju tepat citu žurnālos un iedomājos, ka būs kaut kas īpašs. bija jau arī. | |