обои - Aleksandrija [entries|archive|friends|userinfo]
Scandalo Calmo

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| fffff pajautā komenti jauns labot secondhand vissvienā ]

Aleksandrija [6. Nov 2008|15:55]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Linksamēramies

Comments:
[User Picture]
From:[info]anonymous
Date:6. Novembris 2008 - 20:03
(Link)
Vienkārši aizbrauks, un tad jau redzēs?
[User Picture]
From:[info]kinskis
Date:6. Novembris 2008 - 20:57
(Link)
kaut es nebūtu lasījis itālijas ārlietu ministrijas lapu 'viaggiare sicuri". nogalina vēlmi bāzties no eiropas laukā, sevišķi jau uz āfriku. ja nenogalinās hepatīti un malārija, talkā nāks bruņoti laupītāji vai nemiernieki. labāk neēst, bet pārtiku ņemt tūbiņās līdz. dzert arī nav vēlams.
[User Picture]
From:[info]anonymous
Date:6. Novembris 2008 - 21:08
(Link)
pret pirmajiem diviem palīdz mūsdienu medicīna (par mūsu indevi dzer pretmalārijas tabletes (velnos dārgas) gan visi sastaptie izturējušies ar neveselīgu neizpratni, jo vismaz Zanzibārā ziņas par malārijas klātbūtni bija pāspīlētas); pret diviem pēdējiem - droši vien kaut kāds domu spēks. Pavaicā [info]bez4pieci, kā viņam gāja konkrētā Āfrikas nostūrī, savukārt mums nekādas tādas pieredzes nebija (nu, taksometru pakaļdzišanos, kurā tas taksometrs, kurā sēžam mēs, bēg, bet otrs dzenas pakaļ un taranē, jau nevar ņemt īpaši nopietni - taksīšu šoferu savstarpējās razborkas). Uz Šrilanku braukt gan vēl arvien raustamies - tās kājnieku mīnas, kas esot "visur, kur nav iezīmetas takas" drusku rausta cisiņu.
[User Picture]
From:[info]anonymous
Date:6. Novembris 2008 - 21:11
(Link)
Nu un vēl - ja atceras, ko mums pirms došanās visi sastāstīja par Neapoli - vārdu sakot, gadās visādi.
[User Picture]
From:[info]kinskis
Date:6. Novembris 2008 - 22:02
(Link)
nu es varu turpināt. lūk, ko nupat ziņās dzirdēju - salīdzinoši netālu no tās vietas, kur lūkoju iezīmēt picēriju vietas ir dantes laukums ar visu pieminekli. vakarvakarā ap kādiem 9iem divi mopēdisti pa zemi līdz komai izvazājuši vienu studenti, kura nevēlējās laista vaļā savu somu, ko pirmie bija nolūkojuši. šādas ziņas neapoles sakarā ir teju vienīgās, kas no turienes vispār nāk. ļoti regulāri turklāt. nu un atsevišķas epizodes esmu redzējis pats, ar citām ir saskārušies daži mūsu draugi un paziņas, kuri no ceļojuma pa neapoles līča salām pie mums iegriežas vienā kārtā, bagāžas neapgrūtināti, jo pie pompejām īres auto iztīrīts pa tīro.
From:[info]formica
Date:6. Novembris 2008 - 21:34
(Link)
nu nez. Marokā dzerts tirgusbūdās no nevērīgi skalotām glāzēm i nekas :)
From:[info]kinskis
Date:6. Novembris 2008 - 22:04
(Link)
ēģiptē (tūristu zonā) pēc viesnīcas maltītēm mums bija visiem bija "atvieglota dzīve", turklāt pamanījos saēsties vienus diezgan gardus piparus, diezgan asus. nākamajā rītā šķita, ka nodedzināšu ķemertiņu.
From:[info]formica
Date:6. Novembris 2008 - 22:34
(Link)
:PPP grēks jau smieties ..

varbūt jāsāk jau tagad nostiprināt organismu, uzēdot no miskastēm? ;)
[User Picture]
From:[info]krii
Date:7. Novembris 2008 - 13:34
(Link)
Kā liecina par mani prasmīgāku ceļotāju pieredze - vēderkaitēs vieglāk ir iedzīvoties tieši siltzemju viesnīcās un restorānos, jo tur gaļa un dārzeņi pilnīgi noteikti nebūs svaigi, bet sasaldēti-atkausēti. Uz tirgusplača antisanitāri nokauts un turpat sacepts jēriņš rada daudz mazāku risku.

Un malks viskija jebkurā gadījumā drzinfice visu.;)
[User Picture]
From:[info]snorke
Date:7. Novembris 2008 - 12:38
(Link)
zinaama taisniiba tur ir. taapeec afrikaa es nemu tikai uzticamas firmas un labus hotelus, kur ir malaarijas tiikli, uudens pudelees, brunota apsardze utt :) citaadi vienkaaris ir biistami. kaut gan drusku zuud vietejais koloriits.
[User Picture]
From:[info]snorke
Date:7. Novembris 2008 - 12:42
(Link)
pret hepatitiem unkotureveel ir potes, pret malariju - ja brauc uz bistamu rajoju, tabletes, bet tadam vietam ka zanzibara vai d-afrika - odu kremi un uzmanisanas, pret laupitajiem - vietejais gids, kas zin kur un ko. Nu vieniem pasiem baltajiem pa afriku nav labi vazaaties, nav taa zeme :)
[User Picture]
From:[info]krii
Date:7. Novembris 2008 - 13:36
(Link)
Nu...:) Par sievieti Kaukāzā man ir teikuši līdzīgas lietas, par laimi pietika saprāta neklausīt.:)
[User Picture]
From:[info]snorke
Date:7. Novembris 2008 - 13:42
(Link)
es esmu bijusi 4x kaukaazaa un 5x aafrikaa :) nu IR atskiriiba !!!