Jan. 23rd, 2011 @ 09:50 pm .

Par šo pukstu
[User Picture Icon]
From:[info]shelly
Date: January 23rd, 2011 - 09:58 pm
(Puksts)
Saldais krējums! Tev savu cisku nemaz nav žēl? :P
[User Picture Icon]
From:[info]kini
Date: January 23rd, 2011 - 10:01 pm
(Puksts)
kuš, kuš, kuš, tas tāds rets pasākums, par ko manām ciskām ne vārda :D
[User Picture Icon]
From:[info]shelly
Date: January 23rd, 2011 - 10:07 pm
(Puksts)
Okei :))
Mana pirmā biezeņzupa bija no puķkāpostiem, sablenderētiem ar tīru pienu. Ja gribas labāk piesiet dūšu, var piejaukt kausēto sieru, bet, cik atceros, garša bija satriecoša arī tāpat - ļoti maiga.
[User Picture Icon]
From:[info]shelly
Date: January 23rd, 2011 - 10:10 pm
(Puksts)
[User Picture Icon]
From:[info]kini
Date: January 23rd, 2011 - 10:17 pm
(Puksts)
paldies, būs jāizmēģina, jo pēc šitās prasās ko diētiskāku :) pieļauju, ka tai manējai šīsdienas arī varētu mēģināt aizstāt saldo krējumu un jā, tas šķiņķis pie tā visa man kaut kā bija par daudz..
[User Picture Icon]
From:[info]shelly
Date: January 23rd, 2011 - 10:42 pm
(Puksts)
Praktiski visās receptēs saldo krējumu var aizstāt ar pienu, ja gribas veselīgāk.
[User Picture Icon]
From:[info]kini
Date: January 24th, 2011 - 01:36 pm
(Puksts)
Tā arī būs jādara. Vēl vakar radās ideja, ka moš dažādībai jāpiemt tur klāt vēl garneles.. it kā ir ēstas biezzupā un ar varētu derēt 'dūšas piesiešanai'.