vieta... |
| ||||||||||||||
Okei :))
Mana pirmā biezeņzupa bija no puķkāpostiem, sablenderētiem ar tīru pienu. Ja gribas labāk piesiet dūšu, var piejaukt kausēto sieru, bet, cik atceros, garša bija satriecoša arī tāpat - ļoti maiga. Šķiet, recepte bija šī http://www.kleoo.lv/receptes.php?dtid=5
paldies, būs jāizmēģina, jo pēc šitās prasās ko diētiskāku :) pieļauju, ka tai manējai šīsdienas arī varētu mēģināt aizstāt saldo krējumu un jā, tas šķiņķis pie tā visa man kaut kā bija par daudz..
Tā arī būs jādara. Vēl vakar radās ideja, ka moš dažādībai jāpiemt tur klāt vēl garneles.. it kā ir ēstas biezzupā un ar varētu derēt 'dūšas piesiešanai'.
| ||