Dec. 23rd, 2014 @ 09:50 am .

cik jauki, sievietēm vakariņas nepienākas vispār :D iedvesmai ziemassvētkiem no Lācīša, kas nav tas pats Rudzītis, bet gan jau viņu arī kādreiz nolinčos :D.
šo 'Viņš novērojis, ka sievietes parasti saka: es zinu, kas man jāēd, jo man organisms pats saka priekšā. Taču, parunājot ar sievietēm, ko tad organisms viņām prasa, atklājas, ka tie ir saldumi, kūkas, cepts ēdiens, gaļas-miltu mērces... «Tas nav organisms, kas runā. Ja sieviete grib tādu ēdienu, var uzskatīt, ka to grib visādi tārpi, kas dzīvo viņas organismā. Jo sieviete spēj atšķirt labu ēdienu no slikta, bet tikai ar vienu nosacījumu: ja organisms ir tīrs. ' gan esmu jau kkur dzirdējusi un izklausās loģiski. 
tiesa, nāksies šo kungu tuvākās dienas ignorēt - ir iegādāts tvaicēšanai sietiņš un grilpanna, tātad būs steiks (lv bio gaļu no draugiem gan nevar neēst) ar dārzeņiem vakariņās pēc 16iem.
Par šo pukstu
[User Picture Icon]
From:[info]santa_be
Date: December 23rd, 2014 - 12:04 pm
(Puksts)
un sārmainā nesārmainā diēta ir bullšits: http://utahcountyskeptics.blogspot.com/2012/08/acid-basics.html
[User Picture Icon]
From:[info]kini
Date: December 23rd, 2014 - 12:13 pm
(Puksts)
ir kas tāds lasīts, vienlaikus diezgan vienkārši redzēt apkopojumu tam, ko viskas cits arī neiesaka ēst, jo cukuri un baltie milti gandrīz jebkurā diētā ir fui sarakstā, bet dārzeņi labajā.
[User Picture Icon]
From:[info]santa_be
Date: December 23rd, 2014 - 12:16 pm
(Puksts)
tas protams, bet PH nāk daudzi ekstra nosacījumi- tādi dārzeņi yes, tādi netik jes un kaut kas vēl, kas īsti nemeiko sensu. Proti, skumji, bet sabalansētu uzturu un fiziskās aktivitātes neviens nav atcēlis un apšaubījis.
[User Picture Icon]
From:[info]kini
Date: December 29th, 2014 - 04:52 pm
(Puksts)
kad beidzot izlasīšu to lielo klučgrāmatu, kas stāv par ph diētu, varēšu komentēt :) protams, kustēties ir labi, a par to, ko īsti ēst, viss diskutējami līdz niansēm par katra frukta augšanas vietu un gatavošanas veidu.
[User Picture Icon]
From:[info]shelly
Date: December 23rd, 2014 - 12:30 pm
(Puksts)
"Sieviete ir radīta tam, lai viņa radītu pēcnācējus, un tas nozīmē, ka sievietes ķermenim vienmēr jābūt gatavam radīšanai"
Sieviešu tiesību varietē TRAUKI...
[User Picture Icon]
From:[info]nesshux
Date: December 23rd, 2014 - 01:12 pm
(Puksts)
Mīlīgi. Viņš laikam nav mēģinājis iet gulēt neēdis. Žēl, ka vīram nedarbosies arguments - "mīļais, es nevaru ēst vakariņas, gatavo pats".
Vai - kāpēc par to, kas un kā jādara sievietēm, runā vīrieši? Kā viņi var zināt, kas mums ir labāk?
Mani vienmēr mulsina tie laika ierobežojumi. Ir tak starpība, vai ēd 18:00, 21:00 iet gulēt un 5:00 ceļas, vai ēd 18:00, iet gulēt 2:00 un ceļas 10:00
[User Picture Icon]
From:[info]kini
Date: December 29th, 2014 - 09:22 am
(Puksts)
Vislabāk ir vnk neēst :)
[User Picture Icon]
From:[info]indulgence
Date: December 23rd, 2014 - 07:51 pm
(Puksts)
Ech, kad žurnālā "Santa" Lolita Neimane uzraksta, ka pēc 18:00 nav jāēd, ja vēlas samazināt resnēšanu, visi meitieši ķeras pie neēšanas, aber kad tieši to pašu pasaka kaut kāds Rudzītis, tad visām cepiens, ka mūdzis seksists šis gribot badā mērdēt. :))
[User Picture Icon]
From:[info]kini
Date: December 29th, 2014 - 09:19 am
(Puksts)
Nu bet iedomājies, cik daudz var apēst to 2 stundu laikā starp 16 un 18! :D
Un šis kā reiz nav Rudzītis, bet Lācītis, bet gan jau tiks aizsūtīts pa to pašu taku :D
[User Picture Icon]
From:[info]dusk
Date: December 24th, 2014 - 04:56 pm
(Puksts)
Esmu deitojis ar aktīvu vegānu kustības biedru LV. Pārējās sievietes ir gaužām OK pēc tam :D
[User Picture Icon]
From:[info]dusk
Date: December 24th, 2014 - 04:58 pm
(Puksts)
Cilvēkiem nav ko darīt un pieturās pie katra izdomātas figņas. Aizvien vairāk LV. Tas ir signāls to, ka LV ir pārtikusi valsts un cilvēkiem atliek pārāk daudz laika nogurdināt savu prātu ar muļķībām. Neko citu tas nenorāda.
[User Picture Icon]
From:[info]kini
Date: December 29th, 2014 - 09:20 am
(Puksts)
Redz, tad jau diezgan liela jēga no tādiem biedriem :)
[User Picture Icon]
From:[info]dusk
Date: December 30th, 2014 - 07:15 pm
(Puksts)
Kurš teica, ka man interesē vienkārši Ok meitenes ;) Viņas ir Ok tādā ziņā bij domāts, ka nekas ekstra tur ēdienu izvirtības. Patiesībā, manis minētais piemērs gatavoja superīgi, man pat patika labāk par beibi [viena cita kuru deitoju], kura bija pavāre vegānu iestādījumiem, jo pirmā piegāja ēdiena gatavošanai ar daudz lielāku rūpību. Man domāt mainstrīms tagad ir "urķēties pa šķīvi" un neēst kaut ko :D Savukārt ja Ok par to kas galvās, ta principā visas meitenes vairāk vai mazāk runā ar putniem :D