Mar. 6th, 2012 @ 11:17 pm .
Tags: ,

Gaujarts bija burvīgs un kuponveikalu jaunākais piedāvājums - randiņš ar augstu vīrieti, arī :D
Par šo pukstu
[User Picture Icon]
From:[info]dusk
Date: March 7th, 2012 - 12:13 am
(Puksts)
Oi atradu, kur varētu iekomentēt gari. Gaujarts džeks bija sapņu vīrietis? Tā jau izklaide :) Tas sludinājums ir graujoš [esmu konkrēts pērkam kopā nīdējs, tur var pirkt tikai preci ne pakalpojumus, jo galā dabā sūdu. izmēģinājis esmu tīk sūdīgi pakalpojumi], bet nu ja ir slaucama auditorija. Teksts 1 vīrietis 5 sievietes :D Pirmkārt konkrēti aplams! http://neogeo.lv/?p=10972 Savukārt, kas nav melīgs. Interesants grafiks ir http://neogeo.lv/?p=12275 tikko nejauši ieraudzīju :) Es gribētu redzēt arī citu valstu. Palielam tas arī nedaudz saistīts ar to pašu tēmu, attieksmi pret dzīvi, vēlmēm no tās, psiholoģiskām ekspektācijām no tās. Kāpēc saka par tiem 5 džekiem uz 1 sievieti. Sievietes LV pārsvarā nav ar neko savādākas par vīriešiem. Toties attieksme pret dzīvi ir :D Esktrēms piemērs ar itkā sākumā nesaistītu lietu. Paskaties kā sievietes izturās, ka tiek pie pseido varas vai lielākas naudas - gandrīz visas. Mans novērojums [tie kompleksi ir visās postpadomju valstīs, ar slāviem ir vēl jautrāk, piemeŗam, http://www.youtube.com/watch?v=dh_2IyX3BKw tas ir uz ko tēmēju TĀ var izturēties tikai sievietes un pret apkalpojošo personālu vispār būtu vesels stāsts]. Viņas zaudē sajēgu komunicēt ar pārējiem cilvekiem. Dzīvo savā pasaulē un pret visiem, kas neiederas izturas agresīvi. Tas bija piemērs. Uz ko es tēmēju, to ka paanalizētu, kāds tik tiešām psihologs, kas darās sieviešu galvās būtu ļoti interesanti :D Es nenoliedzu, ka kopumā abi dzimumi ir ar pliku dibenu sniegā, bet prasības vienam pret otru :D Tik viss tas nav glaimojoši un tas nepārdod. tad nu nākas kultivēt vieglāk domu, piemēram, ka visi lv džeki ir lohi un, ka attiecības ar ārzemnieku ir zelts. Izvēlējos tipisku piemēru, jo man tā vien liekas, ka 2 no 3 meitenēm grib vispār tikai satikties ar ārzemnieku :D Man savukārt kopumā vispār varētu piemaksāt vismaz 9 gadījumos no 10, lai es vispār ar kādu pavadītu kaut nedaudz brīvo laiku, kur nu vēl veidotu attiecības :D Ko no pēdējā var secināt. Kopumā ņemot LV sievietēm ir konkrētas problēmas ar attieksmi pret dzīvi. Savukārt es esmu dīvainis, apzinos, bet vai tāpēc es saku ka tāda ir statistika vai sievietes LV ir sliktas? Nē slikta ir viņu attieksme ;)
[User Picture Icon]
From:[info]dusk
Date: March 7th, 2012 - 12:15 am
(Puksts)
gadījumos bija domāts: 9 no 10 sievietēm
[User Picture Icon]
From:[info]kini
Date: March 7th, 2012 - 09:10 am
(Puksts)
ar Gaujartu tam īsti nebija nekāda sakara, vnk vienā teikumā ierakstīju :D
gan jau kaut kur Tev var piekrist, bet man laikam uzstādījums 'LV nav vīriešu [tādu, kādus gribu]' ne ar ko īpaši neatšķiras no 'LV sievietēm ir slikta/nepareizā attieksme [ne tāda, kādu gribu]' :) Ir cilvēki, kuriem ne viens, ne otrs netraucē, un tas jau vairāk ir tāds individuālas jautājums, par uzskatiem, ideāliem un prasībām.
[User Picture Icon]
From:[info]dusk
Date: March 7th, 2012 - 11:09 am
(Puksts)
Aga koncepti vienādi. Es gan biki savādāk domāju, kaut kā nav dzirdēts, ka veči baigi ārzemnieces meklētu. Pagašnedēļ es tādu sviestu klausīju 2 reizes no sievietēm. Viena man vēl meklēja, kam atdot kaķi uz pieskatīšanu te LV :D Protams ir ar vīrieši, kas nīd, ka ar kaut ko nevar atrast. Tas gan viss man neinteresē. Es vnk mēģinu saprast, kur tas koncepts rodas, ka sievietes var uzrunāt ar aplamu statistiku un viņas ir sajūsmā, jo domā tā pat :D Kaut kā nevienā vīriešu žurnālā vai kaut kādās intervijās nekas tik aplams nav lasāms. Vismaz es neesu pamanījis.
[User Picture Icon]
From:[info]kini
Date: March 7th, 2012 - 11:15 am
(Puksts)
es gan neesmu diži lielais sieviešžurnālu lasītājs, bet tādu baigo koncepta atspoguļojumu arī īsti neesmu piefiksējusi, drīzāk tas kaut kā vienkārši gaisā klejo, no pieredzēm un personīgajiem dzīves apnikumiem/novērojumiem. jo, protams, tās, kam viss ir ok, sēž klusu un neko nesaka, bet tās, kam nav, par to saka. negatīvais vnk izplatās ātrāk/ilgāk/spēcīgāk, tas tā vnk notiek pasaulē.
[User Picture Icon]
From:[info]dusk
Date: March 7th, 2012 - 11:19 am
(Puksts)
Ēdot pusdienas es pāršķirstu visu, kas pa rokai ;) Manuprāt subjektīvi, gānišanās ka LV džeku nav ir katrā otrajā sieviešu žurnālā. Piesaistīt vīriešu uzmanību, jo viņu ir maz; kādā intervijā lasītāja izmet vai kā augstākā gadījumā pat kaut kādā nožēlojamā reklāma. Da labi viņi vispār visu uz repeat laiž :D
[User Picture Icon]
From:[info]kini
Date: March 7th, 2012 - 11:22 am
(Puksts)
Nu, bet ko lai citu vēl pārdod, stāsti par to, kā veiksmīgi un laimīgi uzturēt attiecības taču nav interesanti, jo tādiem cilvēkiem bieži vien visi tie padomi par tievēšanām/copēšanām un ko nu tur vēl nav interesanti, tad jau aiziet uz bērnu audzināšanas žurnāliem etc, līdz ar to vnk auditorijas jautājums.
[User Picture Icon]
From:[info]dusk
Date: March 8th, 2012 - 03:03 am
(Puksts)
Kāds man stāstīja tikko par jauno dzejnieku dzeju. Tur par daudz seksa. It kā nelikās, bet teicu, kas sāp par to ar runā. Secinājums, tād visām žurnālistēm, intervētājām, autorēm sāp - nu par to ar runā :D
[User Picture Icon]
From:[info]dusk
Date: March 7th, 2012 - 11:10 am
(Puksts)
Starpcitu es iemetu twitterī. Dažiem zaķiem radās ideja: A ideāla randiņa vietā krānu virtuvē viņš negrib salabot :D
[User Picture Icon]
From:[info]kini
Date: March 7th, 2012 - 11:17 am
(Puksts)
vai drēbes izglutināt un dzīvokli iztīrīt :D jo 9 ls/3h, tas nav baigi dārgi :D
[User Picture Icon]
From:[info]nesshux
Date: March 7th, 2012 - 12:52 am
(Puksts)
Džeks līgavas meklējumos? :D Un pie reizes izklaide bez maksas...
From:[info]kaukau
Date: March 7th, 2012 - 02:21 am
(Puksts)
nez, par 9Ls viņš brauktu ar mani līdz Kauguriem un atpakaļ, pa vidam ielienot jūrā? būtu nauda, 100% izmēģinātu :D
[User Picture Icon]
From:[info]kini
Date: March 7th, 2012 - 09:13 am
(Puksts)
vai ne, es ar gribētu izmēģināt viņa 'izklaidējošās' kvalitātes, jo vienīgais, ko piedāvā, ir interesanti pavadīts laiks, tad nu gribētu redzēt vīrieti, kurš spēj būt interesants visām... ;)
[User Picture Icon]
From:[info]mat
Date: March 8th, 2012 - 08:42 am
(Puksts)
Interesanti pavadīts laiks ir stiepjams jēdziens ;)
Aizbrauksi uz kādu ciemu uz zaļumballi, tad tur arī būs interesanti pavadīts laiks - kāds izkausies, kāds piesiesies un citas interesantas lietas.
[User Picture Icon]
From:[info]kini
Date: March 8th, 2012 - 08:29 pm
(Puksts)
Protams, tik te jau interesantumu pēc idejas jāsniedz vienai konkrētai personai, nevis baram ar ciema puišiem, kam to izdarīt ir krietni vieglāk :D
[User Picture Icon]
From:[info]mat
Date: March 8th, 2012 - 09:13 pm
(Puksts)
Nodrošināt intersantumu jau vienmēr var :D
Tik citreiz pēc tā interesantuma varētu ātri paiet malā un teikt, ka es neēsmu kopā ar viņu :D
[User Picture Icon]
From:[info]kini
Date: March 8th, 2012 - 09:33 pm
(Puksts)
Nuu, bet dažs var, dažs nevar ;) Pie tam, tādos gadījumos ir šaura tā robeža starp interesanti/vienkārši galīgi garām :D
[User Picture Icon]
From:[info]mat
Date: March 8th, 2012 - 09:38 pm
(Puksts)
Kā redzi šim laikam ir talants, ja runā un nav interesanti, tad ceļas un sāk taisīt, lai ir interesanti.
Nu tas kā kurš formulē. Var teikt arī - ir pozitīvi interesanti un negatīvi interesanti, nevis galīgi garām :D