Mar. 6th, 2012 @ 11:17 pm .
Tags: ,

Par šo pukstu
[User Picture Icon]
From:[info]kini
Date: March 7th, 2012 - 09:10 am
(Puksts)
ar Gaujartu tam īsti nebija nekāda sakara, vnk vienā teikumā ierakstīju :D
gan jau kaut kur Tev var piekrist, bet man laikam uzstādījums 'LV nav vīriešu [tādu, kādus gribu]' ne ar ko īpaši neatšķiras no 'LV sievietēm ir slikta/nepareizā attieksme [ne tāda, kādu gribu]' :) Ir cilvēki, kuriem ne viens, ne otrs netraucē, un tas jau vairāk ir tāds individuālas jautājums, par uzskatiem, ideāliem un prasībām.
[User Picture Icon]
From:[info]dusk
Date: March 7th, 2012 - 11:09 am
(Puksts)
Aga koncepti vienādi. Es gan biki savādāk domāju, kaut kā nav dzirdēts, ka veči baigi ārzemnieces meklētu. Pagašnedēļ es tādu sviestu klausīju 2 reizes no sievietēm. Viena man vēl meklēja, kam atdot kaķi uz pieskatīšanu te LV :D Protams ir ar vīrieši, kas nīd, ka ar kaut ko nevar atrast. Tas gan viss man neinteresē. Es vnk mēģinu saprast, kur tas koncepts rodas, ka sievietes var uzrunāt ar aplamu statistiku un viņas ir sajūsmā, jo domā tā pat :D Kaut kā nevienā vīriešu žurnālā vai kaut kādās intervijās nekas tik aplams nav lasāms. Vismaz es neesu pamanījis.
[User Picture Icon]
From:[info]kini
Date: March 7th, 2012 - 11:15 am
(Puksts)
es gan neesmu diži lielais sieviešžurnālu lasītājs, bet tādu baigo koncepta atspoguļojumu arī īsti neesmu piefiksējusi, drīzāk tas kaut kā vienkārši gaisā klejo, no pieredzēm un personīgajiem dzīves apnikumiem/novērojumiem. jo, protams, tās, kam viss ir ok, sēž klusu un neko nesaka, bet tās, kam nav, par to saka. negatīvais vnk izplatās ātrāk/ilgāk/spēcīgāk, tas tā vnk notiek pasaulē.
[User Picture Icon]
From:[info]dusk
Date: March 7th, 2012 - 11:19 am
(Puksts)
Ēdot pusdienas es pāršķirstu visu, kas pa rokai ;) Manuprāt subjektīvi, gānišanās ka LV džeku nav ir katrā otrajā sieviešu žurnālā. Piesaistīt vīriešu uzmanību, jo viņu ir maz; kādā intervijā lasītāja izmet vai kā augstākā gadījumā pat kaut kādā nožēlojamā reklāma. Da labi viņi vispār visu uz repeat laiž :D
[User Picture Icon]
From:[info]kini
Date: March 7th, 2012 - 11:22 am
(Puksts)
Nu, bet ko lai citu vēl pārdod, stāsti par to, kā veiksmīgi un laimīgi uzturēt attiecības taču nav interesanti, jo tādiem cilvēkiem bieži vien visi tie padomi par tievēšanām/copēšanām un ko nu tur vēl nav interesanti, tad jau aiziet uz bērnu audzināšanas žurnāliem etc, līdz ar to vnk auditorijas jautājums.
[User Picture Icon]
From:[info]dusk
Date: March 8th, 2012 - 03:03 am
(Puksts)
Kāds man stāstīja tikko par jauno dzejnieku dzeju. Tur par daudz seksa. It kā nelikās, bet teicu, kas sāp par to ar runā. Secinājums, tād visām žurnālistēm, intervētājām, autorēm sāp - nu par to ar runā :D
[User Picture Icon]
From:[info]dusk
Date: March 7th, 2012 - 11:10 am
(Puksts)
Starpcitu es iemetu twitterī. Dažiem zaķiem radās ideja: A ideāla randiņa vietā krānu virtuvē viņš negrib salabot :D
[User Picture Icon]
From:[info]kini
Date: March 7th, 2012 - 11:17 am
(Puksts)
vai drēbes izglutināt un dzīvokli iztīrīt :D jo 9 ls/3h, tas nav baigi dārgi :D