kelp |
[13. Apr 2015|15:04] |
pasaules pretīgākais produkts
kelp powder: satur kaltētas un samaltas brūnaļģes. labākais dabiskais joda avots, satur vēl čupām visu ko derīgu. piekaisīju tējkarotas galiņu savam iecienītajam dārzeņu sautējumam, samaisīju... weee! smird un garšo pēc pievemtiem jūras sūdiem. es spēju ēst visādas preteklības, pat pašas gatavotus ēdienus, tāpēc iestūmu sejā pirmo, otro, trešo kumosu. sāka nāks šausmīgs vēmiens. sajūta tāda, kā tīrot svešus vēmekļus. visas iekšas raustās. pēc tam paņēmu citu šķīvi un citu sautējuma porciju, bet atmiņas par to vēmekļaino smaku man būs atņēmušas apetīti uz visu atlikušo dienu.
str , tavas spirulīnas uz šī fona ir iekārojama delikatese. tiešām normāls produkts.
šo varot izmantot arī dārza mēslošanai.
iedomājies, tu ej gar jūru, nē, Latvijas piekrastē tādu smaku nav, tu ej kaut kur gar Zviedrijas krastu, un tur kādā akmeņainā līcītī saskaloti jūras mēsli, kaut kādi putni ķeskājas, riebīga smaka pa metriem 100. cilvēki kautrīgi novēršas un iet prom. un tagad iedomājies, tev vajadzētu tai līcī laizīt to smirdīgo zaļo. smaka tieši tāda. |
|
|
Comments: |
| From: | str |
Date: | 13. Aprīlis 2015 - 15:15 |
---|
| | | (Link) |
|
sapratu, ka šitos labumus iekšā varu dabūt tikai kapsulās...
varot nopirkt tukšas kapsulas un pats piepildīt! bet citi šo pulveri ēd pa divām tējkarotēm dienā (smagi pārdozē), pliku, un ir ar visu apmierināti. varbūt no ražotāja atkarīgs.
| From: | str |
Date: | 13. Aprīlis 2015 - 15:19 |
---|
| | | (Link) |
|
( jā, zinu par kapsulām) baigais jau čakars - pašam pildīt
un tā smaka jau ārpusē paliks, un raus uz augšu tik un tā.
| From: | up |
Date: | 13. Aprīlis 2015 - 17:36 |
---|
| | | (Link) |
|
un vēl nāks jūrassūdu atraudziņas :D
bet, prikiņ, cik diētiski! nu, ja visu atlikušo dienu nevar ieēst
nēnu, karotīti varētu. es spirulīnas arī vienu karotīti pamēģināju
| From: | blond |
Date: | 13. Aprīlis 2015 - 15:18 |
---|
| | | (Link) |
|
| From: | str |
Date: | 13. Aprīlis 2015 - 15:19 |
---|
| | | (Link) |
|
spirulīnu arī sāļajos ēdienos , kur sojas mērce , var jaukt klāt, krāsa ar būs jestra
paldies, būs kādreiz jāuztaisa :) spirulīnas vienkārši ieberu glāzē, uzleju ūdeni, samaisu, izdzeru. nav ļoti garšīgi, bet ja būtu ilgi jāgatavo, tad ikdienā es uz to nesaņemtos. mēs to saucam par zaļo viskiju.
nea. man te ir priekšraksti lietot dabiskas lietas. mikroelementi un vitamīni, visādas farmācijas rūpniecības vēl nepamanītas vielas.
kā teica kāds francūzis skatoties uz latviešu maizes zupu "Atvainojiet, bet ir taču arī estētika..." man jau šķiet, ka šitik briesmīgas mocības pārciešot tas iegūtais mazumiņš labuma strauji pietuvojas nullei... bet ja jau dārzu var mēslot, tad to arī vajag darīt un gan jau kāds joda krikumiņš ieaugs arī dillē...
mēslošu dārzu. dabiskos instinktus tomēr nevajag apspiest :D resp nevajag ēst to, no kā iekšas brīdina.
nu ja un tad jau kādā citā labumā ieaugušu varēs apēst ar prieku :)
Man palika skāņi ap dūšu jau no apraksta. :D | |