acu ārsts |
[26. Jun 2014|20:39] |
|
|
|
Comments: |
Interesanti, ja ms-niekam ķermenis uz nelietīgu un veltu pārtikas valkāšanu reaģē asāk, acīmredzot, arī cilvēkam relatīvi veselam kā rutkam vai pusrutkam, ķermenis uz svētku izvirtībām u.c. kājas paslīdēšanām reaģē, tikai maigāk un nemanāmāk. Rezultāts iestājas pamazām, līdz ar to grūtāk motivēties uz atsacīšanos. Kaut reizēm atsacīties derētu. Šitas būs jāpatur prātā. Kaut arī, no otras puses, grūti izsvērt, vai priekpilna vīnaglāze ienes vairāk labuma vai ļaunuma, piemēram... Īgns no visa kā par varītēm atsacījies un citus pikti uzlūkojošs subjekts arī neder. Sarežģīti!
grāmatā par MS (ko vēl aizvien gaidu; tikai ieskatījos) bija, ka vīna glaze sniedz derīgu porciju ar antioksidantiem! vai kaut ko tamlīdzīgu.
Kaut kas tāds tur tiešām varētu būt:)
| From: | krii |
Date: | 26. Jūnijs 2014 - 22:13 |
---|
| | | (Link) |
|
Vīns ir labs, ja nav par daudz vai sliktas kvalitātes.:) Savos Kaukāza ceļojumos esmu pamatā pārtikusi no liesas ceptas gaļas, svaigiem, dārzeņiem, ūdens un vīna, un patiešām izjutusi veselības uzlabošanos.
O, jā, Gruzijas ēdienkarte šādā izpildījumā tiešām ir dievīga!
| From: | blond |
Date: | 26. Jūnijs 2014 - 22:27 |
---|
| | | (Link) |
|
Es tā varētu pārtikt visu dzīvi. Nu, labi, ne visu - man vēl šad tad gribētos kādu zupiņu.
| From: | krii |
Date: | 26. Jūnijs 2014 - 22:33 |
---|
| | | (Link) |
|
Man vēl šad tad gribētos kādu mīksto sieru un jūreņus.:) Laikam mana ideālā virtuve kombinētos no Turcijas, Kaukāza, mazliet Francijas Vidusjūras reģiona, atmetot miltu izstrādājumus.
es par šo ļoti daudz domāju dažādu atsacīšanos sakarā - kā ir labāk. | |