kihelkonna - Komentāri [entries|archive|friends|userinfo]
kihelkonna

[ website | kihelkonna - apdzīvota vieta sāremā salā ]
[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

acu ārsts 26. Jun 2014|20:39

kihelkonna


īsumā - vienos priekos. progress esot milzīgs un milzu soļiem, uzlabojums no kaut kādiem 2 uz kaut kādiem 10 (tās laikam bija saredzētās rindas), un vēl tādi un šitādi parametri, it īpaši redzeslauks.

patiesība gan ir tāda, ka man liekas - uzlabojums varbūt bija labāks vēl pirms dažām dienām. nekāda speķa sen vairs nav, tikai kaut kas tāds kā asara, kas ieplūst acī, kad nāk raudiens. bet grūti pateikt. man liekas, pēdējās dienas tās asaras nebija. no šorīta ir. bet maz. nezinu, vai ir šobrīd, jo acis aizlietas ar zīlīšu paplašinātāju.

izskaidrojums gan tepat deguna galā. ms slimniekiem ļoti svarīga ir daudzmaz kaut kāda diēta. nepierīties, samazināt gaļu, samazināt piena produktus un treknos ēdienus. nekā sarežģīta; tikai atsakoties no ēdieniem, no kuriem pil tauki, es pāris nedēļās pazaudēju 4 kilogramus. bet tad nāca Jāņi, kurus pavadīju ōmiņa diētā. sākumā vēl tiepos, bet pamazām kārdinājumi ievilka. rosoli un īpaši ceptās siermaizes, un citi ēdieni no sērijas "esi sveicināts, diabēt". svaigi dārzeņi šai diētā neietilpst, zobu trūkuma dēļ. tam virsū vēl mazmurkšķa dzimšanas diena (vakar), kuru pavadīju pilnīgā ēšanā. viltotie zaķi ar rafaello, un ledusskapja iztīrīšana pirms prombraukšanas. nu, pierīšanās nevienam nenāk par labu. pārejam atpakaļ pie zaļumiem. šodien atslodzes diena.

un man vēl aizvien kabineta pustumsā zaļš izskatās pēc melna.

par šņākšanu ausīs neko neteikšu.
Link Read Comments

Reply:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: