kihelkonna - šimpanzes 2: Butenko [entries|archive|friends|userinfo]
kihelkonna

[ website | kihelkonna - apdzīvota vieta sāremā salā ]
[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

šimpanzes 2: Butenko [10. Nov 2012|14:32]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Linkir doma

Comments:
[User Picture]
From:[info]jojo
Date:13. Novembris 2012 - 00:19

(Link)
padalies, ko tu tur dari ar kātiem, blenderē? normālais blenderis ņem, vai arī jāmeklē jaudīgāks?
[User Picture]
From:[info]kihelkonna
Date:13. Novembris 2012 - 09:09
(Link)
seleriju kāti man ir katčupa vietā - ar tiem var apēst visu. lieku smalki sagrieztu kātu pie jebkuriem bezkrējuma salātiem, citādi man negaršo. lasīju, ka no kātiem var taisīt arī zaļo kokteili, blenderēt ar banānu, bet neesmu mēģinājusi, tā ka mani arī interesē.
[User Picture]
From:[info]kihelkonna
Date:13. Novembris 2012 - 09:13
(Link)
man ir 300 v vai W blenderis un jau labu laiku pietiek, tikai cietās lietas jāblenderē stipri pirms mīkstajām. īstajiem svaigēdājiem ir 1000V blenderi.
[User Picture]
From:[info]minchux
Date:16. Novembris 2012 - 12:22
(Link)
Man ir Kenwood virtuves kombains , kurā ir aŗi blenderkrūze. Nu tāds normāls, nekas tur ūber. Leju kādu glāzi ūdens vai ābolu vai apelsīnu sulas, tad sauju spinātu, kādus 2 kātus selerijas utml. vēl kādu ābolu, bumbieri vai banānu (pēdējie divi saldumam un biezumiņam)

Bet ja tu par seleriju atsevišķi prasi man, tad es mēdzu to arī zupā likt utml. Man tāda problēma, ka vīram selerija ir viens no pē produktiem, bet man patīk tā, lai ir veselīgi un selerija ir diezgan labs produkts. Iekšā ir daudz gan vitamīnu gan visa kā, tajā skaitā dabīgi sāļa, līdz ar to var likt salātos piem. un sāli var nebērt, līdzīgi kā pētersīļi. :)