Kaspars ([info]kas) rakstīja,
@ 2003-08-22 14:37:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
121 neatbildeets jautaajums Repshem

Man kaa nezinaataajam daudzi liekas labi jautaajuminni, bet vairaaki ir demagoggiski un nepamatoti uzbruukoshi, vadiit valsti tas nav kaa vadiit desmit cilveeku kantori, tik minimaalu ciennu no interveetaaja tomeer gribeetos, bet interesanti kaads ir daudzu sho jautaajumu meerkkis, dallaa izskataas ka vinjsh vienkaarshi pissed.

51) Vai Jūs varat par visiem solījumiem, kas minēti Jūsu vadītās partijas programmā un Jūsu vadītās valdības deklarācijā, nosaukt konkrētus to izpildes termiņus?

52) Ja jā, nosauciet, lūdzu, šos termiņus. Ja nē, paskaidrojiet, kāpēc Jūs to nespējat?


Cik man zinaams, tad partijas programmaa rakstiitais arii vecajaa eiropaa ir plaans, nevis programma ar konkreetiem datumiem.

116) Vienā no priekšvēlēšanu preses konferencēm Jūs laikraksta "Vakara Ziņas" žurnālistam atbildējāt, ka Jums ir kauns viņa mātes vietā. Sakiet, lūdzu, kādu cilvēku māšu vietā Jums kā amatpersonai vēl ir bijis kauns kopš Jūsu iesaistīšanās politikā? Nosauciet, lūdzu, šos gadījumus un argumentējiet šī kauna iemeslus katrā no šiem gadījumiem.
:DDD Stuulbi.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]fedrs
2003-08-22 16:58 (saite)
Aizmirsi piebilst, kas ir jautājumu autors - Lato Lapsa. Tas arī izsaka visu. ;)

(Atbildēt uz šo)


[info]puc
2003-08-22 17:42 (saite)
No pirmajiem 30 jautājieniem (tālāk bij` slinkums lasīteis) 12 bija stulbi, bet neko citu, ieraugot šī "garadarba" autoru, es arī negaidīju.

(Atbildēt uz šo)


[info]jan09
2003-08-23 19:01 (saite)
es gan gribeetu dzirdeet atbildes :))

(Atbildēt uz šo)


[info]aginja
2003-08-25 14:40 (saite)
njemot veeraa,ka vinsh jau triis reizes ir griezies tiesa,lai kaut vispar varetu augsti godajamo ministru prezidentu satikt,domaju,ka daudziem neizturetu nervi un sarakstos pulceetos provokativi,kashkjiigi un visadi citadi jautajumi.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?