Kaspars ([info]kas) rakstīja,
@ 2003-05-15 22:19:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Dveeseles saapes tas ir liidziigi kaa bruuce, taa ir atpleesta, taa asinno, taa saap un tai ir vajadziigs fizisks, reaals laiks lai taa sadziitu. Un beigaas paliek reeta, taa var buut maza, taada kas pasham netraucee, taa var buut lielaaka - taada ko pamana citi cilveeki. Dazzas bruuces dziist leenaam un paiet gadi liidz taas ir pilniibaa sadzijushas.

Dveeseles saapes var radiit paari dariijumi daudzu gadu garumaa, tas ir taa kaa pleest bruuci un neviizziigi nnemties pa to. Protams ka tu to atllauj dariit, bet varbuut tu neredzi izeju, un varbuut tev nav izejas tajaa laikaa, (kaa vieniigi kaa gorgona(sheit) - izdomaat perfektu plaanu kaa noindeet;)

Man ljoti liekas ka vieniigais pashneapmierinaatibas iemesls dell citiem ir nebuushana skaidriibaa pasham ar sevi. Skaidriiba par to kaadaa vietaa tu iisti atrodies starp tiem ar kuriem tu neesi apmierinaats, skaidriibaa par to kaadu noziimi vinni tev pieshkkir un varbuut arii to kaadu tu pieshkkir vinniem. Pie shiis skaidriibas ir jaanonaak atkal un atkal.

Zema pashapzinna ir liidziiga kaa naudas truukums, tu nevari nopirkt aabolu ja nav naudas, to var paluugt vai nozagt, bet to nevar nopirkt. Taapat ir ar pashapzinnu, - izlikshanaas nedod pashapzinnu. Zemas pashazinnas probleema nav tikai maziem un nevaroshiem. Nauda var paaugstinaat tikai dallu no pashapzinnas, bet ne visu, pashapzinna sastaav no daudz dallaam.
Nauda pashapzinnai ir taapat kaa liela mashiina tiem ar maziem daiktiem. Tas liek justies labaak, bet tas neatrisina pamat probleemu.
Lielaakaa dalla no visa kas ir kruts - ir tuksh.
Pashapzinnu nevar noviltot, to var noviltot kaadam, bet ne sev, un "dienas beigaas" tikai pasham jau ir vajadziiga iista pashapzinna.

Vai jums ir kaadas domas?


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]ieva
2003-05-17 13:32 (saite)
Taa ir, protams. Mana doma ir taada, ka nevajadzeetu njemt apkaarteejo vidi vai cilveekus vai whatever par izejas punktu, lai atrastu sevi un lai atrastais buutu gana stabils, tas jaabalsta uz kaut ko nemainiigi, tachu kaa zinaams cilveeki un vide ir veins par otru mainiigaaki un ne reizi vien nav patiesi kaa pashi pret sevi taa viens pret otru. Kas sanaak? Tu balsti sevi uz faktoriem kas varbuut ir pat nestbilaaki par tevi pashu liidz ar to netiekot nekaadaa taalaakaa skaidriibaa.
Man buutu gruuti noformuleet kaadus pamatpostulaatus, varu vieniigi teikt, ka balstiities var uz patiesiibu. Ir svariigi buut paarliecinaatam, ir svariigi nepazust. Atziistu, ka reizeem ir gruuti atshkjirt patiesiibu no meliem, nav runa par to pamatpatiesiibu, bet gan driizaak to, vai kaadaa konkreetaa situaacijaa esi vai neesi patiess pret sevi, taadaa situaacijaa es luudzu paliidziibu no malas, tas pie kaa veershos ir atkariigs no sajuutas dziljuma, jo gadaas, ka taa ir tik dzilji ieurbusies, ka saaku apshaubiit pat pashus pamatus.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]kas
2003-05-18 03:48 (saite)
Tu domaa ka shis ir nestabilaaks par mani, tas laikam liecina par to ka tu nezini cik nestlabils esmu es ;))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]skuka
2003-05-17 19:23 (saite)
Bet Tu taču zini, ka pašapziņas daudzumam ir maz kopsakara ar personības vērtību, ka daudzi tā sauktie "lielie" cilvēki (izcili mākslinieki, aktieri, rakstnieki ect.) ir mocījušies ar pašapziņas trūkumu vai vismaz tā lēkmjvedīgām izpausmēm.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]kas
2003-05-18 03:51 (saite)
Tagad zinu :)

Man radaas taada doma par maaksliniekiem ka tiem nav iespejams eksisteet bez "skatiitaaja", jo kaa gan tu ar aaraa pats vari pateikt ka tavs darbs ir tik labs un speciaals...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?