Kaspars ([info]kas) rakstīja,
@ 2003-07-16 16:13:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Apgaismojiet mani
Kondicionieris tachu nelaizz iekshaa gaisu no aara, bet gan vienkaarshi kondicionee ieksheejo gaisu?! Tas kas ir aiz loga taa vienkaarshi ir saldeejamaa kaste un iemesls tam ka taa ir aiz loga ir praktiski tikai taads lai tas ledusskapis traucee kaiminnus ar atveertajiem logiem, nevis mani. Ne taa?

Un varbuut var buut vairaaku veidu kondicionieri - tie kurus iebuuvee ventilaaciju sisteemaas, tie jau gan laizz iekshaa gaisu no aara.

UPD: Nu [info]trz, pasaki tu ar savu vaardu!? :)


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]aga
2003-07-16 17:29 (saite)
"siltais gaiss paarveersts par uudeni" - WOW! Tu esi pārliecināts ? :)) Manas kuslaas fizikas zinaashanas saka, ka sava dalja patiesiibas tur tomeer ir. Kondicioneeshanas proceesaa savaacaas uudens un lielaakajaa daljaa gadiijumu pilinaas aarpusee garaamgaajeejiem uz galvas. Tikai kaapeec no taa paliek auksti - skaidraa nepateikshu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kas
2003-07-16 17:49 (saite)
man liekas ka tas aareeais ventilaators dzesee ggeneraatoru kursh dara briinumus ar to gaazi kura ir iepildiita starp iekseejo unitu un aareejo un tikai. (taadeell tos uzmonteet nav amatieru darbs, jo pa vidu ir jaalaizz iekshaa gaaze, viiri teica ka tas ir taa kaa leduskapi pa dallaam likt kopaa).

tas kondicionieris darbojas liekas ka taapat kaa labie vellas zzaaveetaaji, - vinni uzkarsee vellu, uudens vellaa paarveershas un saak lidinaaties apkaart, ielido iekshaa zzaaveetaaja kondicioneeshanas dallaa kur tas tiek noshokeets ar aukstu gaisu un tam nekas cits neatliek kaa paarveersties par uudeni un tikt izvadiitam kanalizaacijaa vai uzkraatam tajaa traukaa... un taa liidz vella sausa.
Bet arii galvu par neko no shii kkiilaa nelieku! :))p

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?