Kaspars ([info]kas) rakstīja,
@ 2003-12-02 21:12:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Kur ir latvijas DSL?
Kaads zin kaadell iisti Latvijaa nieka 1024/256 Kbit/s DSL maksaa 139,00 Ls meenesii, kur piemeeram tepat rietum- un ziemelleiropaa tas maksaa ap 30-40Ls, tagad jau pat par 2Mbitiem/s? Vai pie vainas ir lattelekom rietumnieku piderasi, kuri tik slauc maksimaalo pikki veesturisku iemeslu dell?


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]divi_g
2003-12-03 08:42 (saite)
Jaajuuzaa citi, saskanjaa ar briivaa tirgus pamatlikumiem ;) Pagaidaam mums veel mazo ineta provaideriishu itkaa ir pietiekami :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kas
2003-12-03 08:52 (saite)
Taa ir taa probza ar tiem mazajiem, kameer vinni savilks pashi savus optiskos kabellus pa gaisu tikmeer laiks paiet. Un nezin kas notiek taalaak, piemeeram maneejais man pa dienu nogriezz visus portus iznnemot 80mito un emaila portus, un vinnjsh to sauc par interneta pakalpojumiem un prasa 20latus un sukainaakaa lieta ir taa ka to my best knowleage sheit neeksistee nekaa labaaka.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]divi_g
2003-12-03 09:08 (saite)
Nu ir probzas ar mazajiem.. Maneejam ik pa briidim k-kas noraujas (kas neizbriina, jo esmu redzeejis tos "specus" in action - nu neticu, ka tiiklu normaali nokonfigureet speej cilveeks, kursh neprot straadaat ar windu cmd ;)), un jaunieshiem shaados briizhos attieksme pret klientu ir nedaudz poxyistiska, ne atvainoshanaas, ne atlaides, nekaa. Tachu es pie taa straadaaju ;)

P.S. Man ir (ja ir) kaadi 1-4 Mbps Latvija tieshais savienojums, ap 256 kbps aarzemes caur proxy, ieksheejaa IP, par LVL 10 meenesii. Porti itkaa nav aizgriezti, tachu Yahoo bridge, piemeeram, atsakaas straadaat, un neesmu veel izkodis, vai probza ir Javaa vai proksii.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kas
2003-12-03 10:14 (saite)
Nu tas Tev ir sakains pakalpojums! ;)p bet pa 10ls mosh var arii paciest.
maneejie arii atlaides parasti nedeva par probleemaam tiiklaa, bet tagad redzu ka par septembri bija 9 dienas atstkaitiijushi nost, mosh dell taa ka papllaapaaju ar vinnu direktoriju ne tikai par trauceejumiem tiiklaa, bet vispaar par dziivi.
Klientu serviss mazajiem neeksistee, arii maneejam nee. Pazvanu, atstaaju zinnu sekretaariitei, mosh atzvaniis shodien, mosh riit, a mosh buus jaazvana veel divas reizes lai tiktu pie kaada tehnikka. Tehnikki vispaar pohujisti pret klientiem, bet nu maneejais vismaz zin ko dara tehniski.
Par tiikla kvalitaati runaajot lielaakaa probleema mazajiem ir piderasu Lattelekom, jo kaa man staastiija, tad visas akas pieder lattekeom, vadus iekshaa tur nevar likt, ja liek, tad taads pikkis jaamaksaa ka neesot rentabli vispaar bodi vallaa taisiit, un taa nu vinni velkaas pa gaisu, vispirms ar parastajiem kabelliem, tam ir vajadziigi savienojumi ik pa desmit solliem, taa nu saakas liigumi ar maaju iipashniekiem, tur ir chakars, jo cilveeki dazzadi, kaads iedomaa izrubiit swithcu un pazuud internets visam subnetam...., taa nu vinni tagad optiskos kabellus velk, jo savienojumus vajag mazaak un arii aatrums lielaaks. Taa kaa es mazos saprotu, vinnu probleemas. Lattekoms liekas ka ir vieslielaakais interneta attiistiibas bremzeetaajs latvijaa.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]divi_g
2003-12-03 10:22 (saite)
Tam peedeejam secinaajumam jaapiekriit :(

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?