Kaspars ([info]kas) rakstīja,
@ 2003-11-28 17:32:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
LMT
Nez vai es vieniigais esmu noveerojis ka LMT klienu call-center cilveeki ar katru zvaniitaaju runaa kaa ar potenciaalu noziedznieku liidz tiek nosaukti vinnu prasiitais telefona numurs un aboneneetaaja vaards. Tas tiek prasiits arii tad, ja zvanu no sava LMT numura. Liidzko tie divi rekviziiti tiek nosaukti taa balss tonis uzreiz mainaas uz draudziiigaaku. Tos divus rekviziitus tachu var ieguut nozogot vienu klienta reekkinu un taada saakotneejaa attieksme vismaz man, nav piennemama.
Un cita lieta ka uz reekkiniem tiek drukaati visi personas dati, ieskaitot personas kodu arii liidz maniim neaizbrauc. Kas, vai es nezinu savu personas kodu...?


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]shelly
2003-11-28 19:03 (saite)
A ja nu jūs tur vienā adresē esat vairāki ar vienādiem vārdiem un uzvārdiem. :P

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]kas
2003-11-28 22:44 (saite)
;) Tad protams Mees sajauktu savus reekkinus! ;))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]divi_g
2003-11-28 19:19 (saite)
Vai tu justos labaak, ja tev jautaatu arii peec, piemeeram, tava sunja vaarda? :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]kas
2003-11-28 22:54 (saite)
Katrs kas vinniem pazvana ir vinnu klients vai potenciaalais klients un tieshi taada attieksme pret vinniem ir jaaizraada, tas buutu labs klientu servisa pirmais solis un to es no katra klientu servisa gaidu. Un ja es zvanu no sava numuru un prasu, piemeeram, kaada man ir konta bilance, tad es gaidu ka man uz to atbildees... Vai telefona numura nosaukshana tieshaam ir tas droshiibas jautaajums bez kura sho informaaciju nedriikst iznsniegt. tele2 ir kods kuru tev prasa, citiem operaatoriem citaas valstiis neprasa vispaar neko, bet nu tas ir taas valsts liimenis kaadaa vinniem ir piennemts uzticeeties saviem cilveekiem un latvijaa tas pamatoti ir zems. bet prasiit telefona numuru ir klaji idiotiski situaacijaas kur tas ir redzams, jo tas nekaadaa situaacijaa nedarbojas kaa "droshiibas pasaakums", prasiit reggistranta vaardu ir ok, bet arii - ne kaa "ieejas paroli", jo taa nav slepena informaacija, bet tiiri apstirpinaashanas noluukos vai tieshaam runa ir par vienu un to pashu abonenmentu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?