Klidzinātāja ([info]kamasutra) rakstīja,
@ 2008-06-16 18:21:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:Dione Warwick/Walk On By

Nočakarējos gan šodien. Man saplīsa datora lādētājs un, es kā stipra un īsta sieviete, pārgriezu vadu, sadalīju trīs daļās un salīmēju. Beidzot tas sūds darbojas un nečakarējas. Jūtos Makgaiveriski, jo pie rokas man nebija piemērotu instrumentu un es izlīdzējos kā pratu.
Tad veļasmašīnai saplīsa truba un es kādu stabilu stundu nočakarējos vācot ūdeni spainī. Rokas man ir sausas un izskatās, ka mans pamatdarbs ir saistīts ar beršanu un mazgāšanu, pa cik, normālu lupatu šajās mājās nav. Biedzot es jutos piekususi un gultā atzvilnējos ielūrēt TV kastē, drudžaini slēgājot programmas. Uzskrēju uz savu mīļo zobu protēžu nostiprinātāju, Koregas krēma reklāmu. Tā dāma izskatās Tik Nelaimīga. Interesanti par ko? Vai par to, ka visi viņas draugi zina ka viņai ir protēzes? Vai varbūt tāpēc, ka viņa visu dienu ir filmējusies tai reklāmā un ir nogurusi? Vai varbūt viņa pārēdās ābolus, kuros viņai ir jākožās un viņai vajag Actimel ar bifido baktērijām? Vai varbūt tādēļ, ka viņai ir Ļoti kārpains mazdēls, kuram ir katru dienu jānoņem kārpas no ķermeņa? Vai varbūt ābols ir no plastmasas? Nemokiet Dāmīti, ļaudis, pienaglojiem viņai tā protēzes un Beigta Balle! Intersanti, kā būtu, ja visas reklāmas būtu savā starpā saistītas, piemēram - Maksimas Centis ietu ārā ar suni, kamēr viņa dāma mazgā traukus ar fairy, bet dēlēns tualetē spēlējas ar gaisa atsvaidzinātāju, kamēr pilsētas otrajā pusē Rimi veikala pircēji domā, kā sabotēt Maksimu un naktī, melnā triko tērpušās sievietes, kuras sapūtušās ar baltos traipus neatstājošu Reksonu dodas uzbrukumā ar suņiem, kas ēd Pedigry un kabatas lukturīšiem izmanto Duracell baterejas. Un tā visu laiku paralēli pārradēm un filmām risinātos 15 min. garš paralēls Reklāmas seriāls ar dāžadiem personāžiem un brendiem.
Sazvanījos ar Jozefu un viņa man pastāstīja kur izklaidējas brālītis, kurš man vakar pālī zvanīja, lai uzzinātu ko viņam darīt ar savu draudzeni, jo viņam esot apnikušas dzīves pamācības. Ko es varu pateikt, atlika tikai Sokrātiski likt viņam pašam meklēt atbildes uz saviem jautājumiem.
Paralēli es tikai smēķēju un smēķēju.
Vēl es nesaprotu - aiz kam man smird soma, tiešām, vai tajā būtu kāds nomiris? Neesmu manījusi līķīti tajā.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]kants
2008-06-16 21:50 (saite)
ak, tu, telepāte - zagle!

(Atbildēt uz šo)


[info]mazeltov
2008-06-17 09:57 (saite)
Viendien sēdēju darbā un niekodamies rakstīju stāstu izmantojot latviešu dziesmu nosaukumus. Arī diezgan rēcīgi.
Bet par tām reklāmām - no vīriešiem tur būtu tikai centis un kaut kādi džeki,kas piedāvā kafiju sievietēm, kuras tikai berž māju un dzīvo kopā ar vīriešiem, kuriem ir prostatīts.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?