this is a ransom demand ([info]kakjux) rakstīja,
@ 2019-03-26 12:35:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:miegains
Mūzika:NOHA

sestdien ballīte bija aizgājusi atkal uz NOHA konci tās pašas Žižkovska Noc sakarā. jo nu, normāla tūre - 3 dienas, 3 konči, 2 valstis.

par grupu NOHA esmu jau rakstījusi te. viņi joprojām ir totāla eksplozija un uz nākamo konci tiešām jāņem līdzi maiņas drēbes, jo nodejojies viss līdz nezin kam. bet tur neko nevar izdarīt, viņi tādi. pavelk un ievelk. lielisks exp. tāda enerģija. uhti!

bet es gribētu pastāstīt par publiku. saprotiet, tās Žižkovska Noc sakarā NOHA spēlēja tikai 23:30. mēs tur pastaigājāmies tā un šitā pirms tam. mazmazliet iemalkojām un bijām gatavi uz. aizgājām uz venue un iestājāmies pašā priekšā. mums apkārt salasījās visādi ļauži. nu gadās.

vispirms bija kaut kāds pāris, kuri tur baigi flirtējās un ņēmās. tad čuvaks tur sāka drusku ārdīties, neņemot vērā apkārt esošos cilvēkus. aizgāju stāvēt dejot drusku sāņus. tur man priekšā pēkšņi atradās kaut kādas 3 dīvainas zajas. viena bija pie pašas skatuves malas un laikam jau mega fane. viņa visādi sniedzās un aiztika visus grupas dalībniekus, kuri piegāja pie skatuves malas. abi dziedātāji - Chevy un Kaia vienā brīdī vispār sāka turēties no skatuves malas patālāk, kas viņiem bija clearly unnatural thing to do, jo viņi pieraduši tomēr tuvoties publikai. arī pašu Noha pamanījās apgramstīt. viena cita no tām trīs zajām ar milzu fake lashes visu laiku centās pievērst Kaia uzmanību, bet, kad tas nesanāca, sāka brutāli fiziski uzmākties jau iepriekšminētā pāra blondajai zajai. drusku atrāvās, protams.

NOHA ir uzrakstījuši jaunu dziesmu, kuras laikā viņi iziet actual publikā, nokāpj no skatuves un iziet aplīti cauri publikai, ja. pa to laiku tā mega fane zaja pamanījās uzkāpt uz skatuves un sākt tur... sauksim to par dejot. kad NOHA sastāvs uzkāpa atpakaļ uz skatuves, viņa turpināja tur gorīties, bet nu uz pašas malas. Chevy un Kaia nenormāli noņirdzās, bet nu izlikās, ka viss norm. tad atnāca Noha ar savu pūšamistrumentu uz savu solo partiju un vienkārši nopūta zaju nost no skatuves. es saprotu, viņa grupa, ņehuj kaut kāda zaja tur. ā, vēl tā zaja pamanījās nospert no skatuves Chevy lapu ar dziesmu listi.

pa šo laiku man otrā pusē blakus esošais pāris pamanījās laikam sapļurkāties. čuvaks pie katras izdevības sniedzās visiem pāri, lai high five NOHA dalībniekus. lieki piebilst, viņa krekls viss bija slapjš un vēl viņš ik pa laikam uzkāpa man uz kājas. tas turpinājās līdz pat pašām koncerta beigām.

tā mega fane zaja toties sāka ar ceļiem nostāties uz skatuves malas un tur gorīties un mēģināt aiztikt visus. Noha vēlreiz atnāca viņu nopūst no skatuves, šoreiz laikam pat ar saksofonu. bet nu kaut kādā brīdī zaja saprata, ka laikam negūst vajadzīgo uzmanību vairs un lētais vīns pudelē arī beidzies. viņas visas savācās un aizgāja prom.

kādu brīdi viss bija salīdzinoši civilizēti. bet tad uzradās kaut kādi totāli pjanie čuvaki, kuri sāka viens otru grūst un sviest pret pārējo publiku.

beigās izgājām ārā, ieelpojām skābekli pēc pusotras stundas pārtraukuma un aizgājām pie Daniškas uz Jiržikbāru.



(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?