this is a ransom demand ([info]kakjux) rakstīja,
@ 2019-02-23 18:59:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:izsalcis
Mūzika:Untold - Watton Res
Entry tags:pasaule

I don't get these "life after 30" memes, kas uzkrītoši sāk savairoties manā burbulī. kas, protams, raisa pārdomas par tēmu, visi tiešām tik jauni bija? also, naktī pēc trīsdesmitās dzimšanas dienas visi šie cilvēki pamodās ļ agri no rīta, paskatījās spogulī un gāja uz pastu stāvēt rindā pēc pensijas?



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]black_data
2019-02-23 22:25 (saite)
Tas būs gari un jocīgi, bet... gaidu vienas grupas plati, debijas albums. Internetos parādās dziesma no jaunā albuma pat to, kā jaunība paiet, kā vecums nāk. Eju gūglēt, cik tad jaunietim gadu. Nav tik traki kā es domāju, tuvojas trīsdesmit, bet nav, nav vēl trīsdesmit. Kāds vecums?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]kakjux
2019-02-23 22:56 (saite)
nu, generally speaking, man viņam ir sliktas ziņas. this shit (lasīt - life) goes on and on. ja viņš grib nākamajā dienā pēc trīsdesmitās dzimšanas dienas pensiju, arī tur man viņam ir sliktas ziņas. also, kas tā par mega apsēstību ar to nenormālo novecošanu nevis dzīvot vien tālāk? ja kādam gribas iet gulēt desmitos un celties sešos, to drīkst arī pirms trīsdesmit. ja kādam citam desmitos vakarā vakars beidzot tikai sākas, nav kļovi mēģināt guilttripot ar "not acting your age".

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?