this is a ransom demand ([info]kakjux) rakstīja,
@ 2015-03-25 00:17:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Placebo mūsdienās.
Speciāli [info]rediiss uzrakstīšu par gigu.

Pirmkārt, tur bija piebāzts! Nemaz nezināju, ka viņi ir tik populāri. Bet tas jau laikam labi.

Viņi uznāca uz skatuves, kamēr tumbas pilnā skaļumā spēlēja... Viņu dziesmu! Tas sākumā likās kā interesants uznāciens, bet viņi tās dziesmas (kura man patika, kāda no vecajām, bet tiešām neatceros, kā sauca) vidū paņēma instrumentus un sāka spēlēt... Citu dziesmu! Nu labi. Viņi tur palīgoja apkārt ar dziesmām no pēdējā albuma, kas man nu tā.

Te jāliek atkāpe. Brians bija burvīgs, tikai... Nez, nelikās baigais šovs, bet iespējams, ka man ir alternatīvi pareizs viedoklis par gigiem. Nē nu, glīts un nemaz nav resns. Nelikās arī nolietots, bet tīri frišs. Joprojām mazliet androgēns, bet varēja jau nu pacensties vairāk. Stefans, no otras puses, bija pilnīgs hipsteris, ekskjuzējiet. Visu hipsteru karalis. Nu nē, karalis varbūt ne (atstāsim Lambertam viņa kroni, labi?), bet ministrs jau nu točna. Nepārprotiet, ļoti skaists hipsteris (ar visu bārdu).

Muzikāli viņi bija lieliski. Viss kruta. Saģitārēšana kopā un tādas lietas. Tikai paskaidrojiet, man nemuzikālai, ko tā meitene ar vijoli darīja uz skatuves? Viņu dzirdēt nevarēja un viņa arī nelikās tur iederīgi saģērbusies. Nedz arī sēdēt un skaisti izskatīties atnākusi bija. Bet nu labi. Tātad. Viss, ko viņi spēlēja, bija labi nospēlēts. Tikai sasodīti daudz dziesmu no pēdējā albuma. Nu un dažas vecās, pie kurām varēja padziedāt un palēkāt.

Pēc koncerta Jūdžīns aizvilka mani uz pabu un visu ceļu besījās. Pirms koncerta viņš visiem stāstīja, cik pāreksaitēts viņš jūtas. Pēc - cik disappointēts. Jo, kur problēma? Izrādās, ka šitas dziesmu sets (izņemot Special K) esot tāds pats kā jaunākā albūma (izdots 2013. gadā) tūre.

Ko es ar to gribu teikt? Ja jūs nebijāt uz to tūri, ja nav iebildumu pret jaunākajām dziesmām, ejiet - jums patiks. Man patika.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?