this is a ransom demand ([info]kakjux) rakstīja,
@ 2015-03-06 17:06:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:med

Īstenībā mana psiholoģe mani spiež darīt lietas. Ok, izdarīt četras lietas nedēļā, tas bija ok. (Ārpus darba, protams.) Tagad viņa grib, lai es katru dienu kaut ko daru. Un man, ja godīgi, gribas iespītēt un pat neizgudrot lietas, ko ierakstīt lielajā tabulā. Nezinu, kā ir citiem trakajiem (nu, drusku zinu gan), bet man nav spēka Katru dienu un brīvdienās Katru Stundu kaut ko izdarīt.

Es nezinu, kādus trakos viņa satiek, bet man zināmie trakie (un daži labi normālie) arī nespētu tādu režīmu pavilkt vienu veselu nedēļu, kur nu vēl visu atlikušo dzīvi.

Pilnīgi prasās ielikt tagu "kā kļūt normālai 6 nedēļās".



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]pax
2015-03-06 20:20 (saite)
Šodien gribēju palikt gultā visu dienu. Tas skaitās?

Bet, ja nopietni, vai tad mērķis nav, lai tu atpūties un esi mierā ar sevi? Ko tāda sevis piespiešana labu var dot?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]kakjux
2015-03-06 20:55 (saite)
Vot kāreiz būt gultā ir tas, no kā esot jāizvairās. Nē, man jāsaplāno nedēļa pilna ar ārpus gultas aktivitātēm (papildus darbam). Viņas teorija ir, ka man paliks labāk no tā, ka es sevi spiedīšu darīt lietas. Bet man liekas, ka celties sestdienā 8am un KATRU stundu kaut ko padarīt, ir bišķi pizdjets. Un katru dienu pēc darba? Es pat nedēļu nenovilktu tādā režīmā.
Tas saucas CBT terapijas virziens. Viņi visi esot tādi, nebaidos šī vārda, evil!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]pax
2015-03-07 09:44 (saite)
Es nekādā gadījumā nedarīto kaut ko darba nedēļā pēc darba. Un brīvdienas cilvēkam ir tiesības pavadīt pēc sava prāta. Man liekas, tieši otrādi ir jāvelta laiks tam, ko pašam gribas darīt un, ja gribas gultas dienu vai nekā nedarīšanas dienu, tad arī tas ir jādara. Jāieklausās sevī nevis sevi jāstreso. Tas jau viss, protams, banāli izklausās, bet nu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kakjux
2015-03-07 20:11 (saite)
Vai ne! Man arī liekas, ka visu laiku kaut ko darīt ir ļoti stresaini. Ehh.. man vēl vismaz 4 reizes pie tās tantes jāiet.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]8
2015-03-06 21:12 (saite)
Tas jau baigaa stresaa ievelk, ja vien tas nav domaats taa, lai buutu struktureeta diena, nu tipa saplaanota pa stundaam...

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]kakjux
2015-03-06 21:53 (saite)
Bet nu ne jau tā, ka katrā stundā jādara kāda aktivitāte! Tas vienkārši nav reāli. Īpaši trakajiem. Bet viņa auļo vēja spārniem uz priekšu, it kā tas, ka es pagājušonedēļ ar mokām izmocīju 4 basic aktivitātes, būtu nereālākais panākums un nozīmē, ka vairs neesmu traka. CBT tas saucas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]siltavieta
2015-03-06 22:29 (saite)
kā tas ir - trakajiem? ko tu ar to domā? kādu specifisku diagnozi? vai tev vienkārši šķiet, ka esi traka? :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kakjux
2015-03-06 22:31 (saite)
nu, nē, vispār te domāju visas psihdiagnozes. bet tam, ka es esmu traka piekrīt vesela čupa ārstu, tā kā tās nevar būt tikai manas iedomas :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?