Kakje ([info]kakje) rakstīja,
@ 2005-01-02 21:39:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry

Es, Kakje, sviniigi solos dariit to, ko esmu iesaakusi un neatkaapties, liidz tuvaakais meerkjis (75) nav sasniegts. Nekaadas atrunas, iznjemot krasu veseliibas staavoklja pasliktinaashanos, nav veeraa njemamas . Viss tiek dokumenteets.

Enter.



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]kakje
2005-01-03 14:02 (saite)
nu un staasti tagad Tu kas bija tas, kas Tev paliidzeeja tikt liidz tai smukajai sievietei ko es redzeeju vienaa no Taviem journaalja pukstiem? :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]oga
2005-01-03 15:32 (saite)
iisteniibaa, baigaa nepatika pret sevi...:((
saaku izpluust neesaajot 1. beernu, jo likaas - nu var riit, neviens jau aiz taa lielaa veedera to uzeesto mazuminju nemaniis...kad puika piedzima, biju taada pati kaa nedzemdeejusi...:((
peec 2. jau bija pieklaajiigi apjomi, bet tad attapos un saaku nojaust, ka izskatos peec smukas cuukas, lai gan biju ljoti omuliiga un veselibas probleemas nebija...tikai vajadzeeja apgjeerbu iepirkt liellitraazhas veikalos,un tas man, kura visu muuzhu bijusi sportiste, likaas vienkaarshi drausmiigi, lai gan visas daamas ar kuraam kaadreiz kopaa aireeju, izskatiijaas veel drausmiigaak par maniim... ;)))
nometu kaadu bishkji, saaku kusteeties atkal aktiivi, tad panesaas shkjirshanaas gjimenee, darbs taalu no maajaam, maaciibas...un peec 3. beerna jau biju tikai nelielaa formaa...tieva nekad neesmu bijusi, taapeec manas miiljaakaas formas ir apaljumi...nu, tāadi kaa man pashai , protams! ;)))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kakje
2005-01-03 15:40 (saite)
skaic... ;)
man jau ar labaak patiik ka ir kur roku pielikt... :D nevis kaa liec, taa ribas, kaa liec, taa kauli... ;) :)))))

gan jau muus pagalmaa ar spiidees sauliite :P :))))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?