Kakje ([info]kakje) rakstīja,
@ 2004-09-24 15:40:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Fragmenti no kaķa dienasgrāmatas

183. gūstā pavadītā diena...
Mani sagūstītāji turpina mani izsmiet ar neizprotamiem striķos sakarinātiem priekšmetiem. Uzturā viņi bagātīgi lieto svaigu gaļu, tai pat laikā mani spiežot ēst kaut kādu sausu, nenosakāmu pārtiku; vienīgais, kas mani uztur pie dzīvības, ir cerība izglābties, kā arī mērenais gandarījums, ko gūstu reizi pa reizei sabojājot kaut ko no mēbelēm. Rīt plānoju apēst kādu istabas augu. Šodien mani mēģinājumi nogalināt savus sagūstītājus maisoties viņiem starp kājām, kad viņi pārvietojas, gandrīz izdevās, būs tas jāpamēģina vēlāk atkal, kad viņi būs uz kāpnēm. Mēģinot izraisīt pretīgumu savus apspiedējus, es vēlreiz piespiedu sevi apvemt viņu mīļāko krēslu, būs jāpamēģina tas pats arī ar gultu. Nograuzu pelei galvu un aiznesu viņiem bezgalvaino peles ķermeni, mēģinot viņiem ieskaidrot uz ko esmu spējīgs un mēģinot iedvest bailes viņu sirdīs, bet viņi tikai labvēlīgi dūdoja, cik labs kaķis es esmu; šis plāns nez kāpēc nenostrādāja. Šodien notika arī kaut kāda viņu sapulce ar citiem līdzdalībniekiem; es uz šo laiku tiku ieslodzīts, tomēr vienalga varēju dzirdēt trokšņus un saost ēdienu. Kas ir svarīgāk, es dzirdēju, ka mans ieslodzījums ir dēļ MANĀM "alerģiskajām" spējām. Būs jāuzzin, kas tas ir, un kā to izmantot savā labā. Esmu pārliecināts, ka pārējie ieslodzītie ir pielīdēji un iespējams, pat spiegi. Suns tiek regulāri atbrīvots, un izskatās vairāk nekā laimīgs atgriezties. Viņš pilnīgi acīmredzami ir padumjš. No otras puses, putns visdrīzāk ir informators, jo regulāri sarunājas ar neģēļiem. Esmu pārliecināts, ka viņš ziņo par katru manu soli. Sakarā ar savu šībrīža ieslodzījumu metāla telpā, viņš šobrīd ir drošībā, bet es māku nogaidīt, tas viss ir tikai laika jautājums.....


(Ierakstīt jaunu komentāru)

Labais - reeciigi :D
[info]le_minga
2004-09-24 15:42 (saite)
:))))
aapaac kaadu laviinu izraisiija mans puxts par kakjiem ;)))

(Atbildēt uz šo)


[info]le_minga
2004-09-24 15:44 (saite)
Praktiskaas fizikas instituuts atklaajis likumus, kas nepaarprotami ir saistiiti ar kakjiem.

- Inerces likums. Guloshs kakis netrauceeeti gulees liidz uz vinu iedarbosies aareejais speeks - konservu kaarbas atveershanas skana.

- Preteejo polu pievilkshanaas likums. Jo gaishaaka kakjim spalva, jo intensiivaak taa liip pie tumsha apgeerba.

- Miega likums. Kakjiem OBLIGAATI jaagulj pozaa, kas ir peec iepseejas neertaaka cilveekam un peec iespeejas eertaaka kakjiem.

- Pretoshanas likums. Jo vairaak cilveks no kakja veelas, jo mazaak kakjis vinjus klausa.

- Dzirdes likums. Lai arii kakjis no attaaluma speej nekluudiigi sadzirdeet konservu atevershanu, vienkaarshus aizraaadiijumus vinsh nedzird pat no metra attaaluma.

- Mijiedarbiibas likums Nr 1. Vienmeer, kad kakjis ilgstoshi skataas uz ledusskapi, kaads pie taa pieiet un kakji ar kaut ko pacienaa.

- Mijiedarbiibas likums Nr 2. Jo daargaakas meebeles, jo biezhaak kakjis taas skraapee.

(Ne no praktiskaas fizikas instituuta peiraadiijumiem):
-- Suns domaa: Cilveeks mani baro, vinsh ruupeejas par mani, dod man pajumti.. Vinsh laikam ir Dievs..
-- Kakjis domaa: cilveeks mani baro, vinsh ruupeejas par mani, dod man pajumti.. Laikam esmu dievs.. --

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]kakje
2004-09-24 15:48 (saite)
nu, to ka mees pie Mauriicijas dziivojam jau sen esam sapratushi... ;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]le_minga
2004-09-24 15:50 (saite)
:)))))))

vo, vo - Pofigisti Boheemisti :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kakje
2004-09-24 16:12 (saite)
taa jau tas aarpraats ir sassodiiti miiliigs... :)))) ...... piem, nes atpakalj aizmestus konfekshu papiirinjus, katru vakaru pirms guleetieshanas lasa man lekciju... aiziet uz wc vai vannasistabu bez vinjas klaatbuutnes man ir neiespeejami (vinja mani izseko) ..... gulj uz kompja (un reizeem kad aizmieg paaraak cieshi - gaazhaas no compa nost tieshi uz klaviatuuras).... :)))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]pepija
2004-09-24 16:50 (saite)
;)))) labs

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?