Kakje ([info]kakje) rakstīja,
@ 2010-01-09 13:54:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Dīvaini..... es, pēc optimistes ieteikuma, mēģinu piepildīt sevi un savus tuvos ar mirdzošo gaismu (tikai nevajag smieties, ja? es nopietni).... viss sanāk, es nesanāku.. nespēju sevi vizualizēt... :)

Man ir problēmas ar ēšanu - negribu, neko negribu... Gribu tikai suši (arī nakts vidū, kad nav dabonami). Saldumi - bweeeeeee pat iedomāties nespēju kā var kko saldu apēst... Sāļumi - ar Dievu uz pusēm - reizēm kādu miniatūru gaļas gabaliņu sevī varu iestūkāt... Tomāti ar krējumu ir labi. Un Rollton aplejamie makaroni ir labi. Dīvaini. Ja nebūtu jādzer zāles - varētu vispār neēst... :) Tātad - ko lai ēd?
Dzeru kkādu mammas xvz kur sadabūtu BDK Elixir - napitok hvoinij hlorofillina natrija - no šitā iegūstu lūpām krāsu (goda vārc! man visu laiku seja un lūpas ir vienādi bālā krāsā, bet tagad vismaz var pateikt kur ir robeža)... citādi mans 6,6 hemoglobīns ir diskāsting :) Pēc asins pārliešanas gan bija līdz 8,... sakāpis, bet nu šakatā ir par maz...


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]optimiste
2010-01-09 14:17 (saite)
Turpini darboties. Tev izdosies! Turies!

(Atbildēt uz šo)


[info]murse
2010-01-09 14:44 (saite)
:* gaismas bumbas rullē.

(Atbildēt uz šo)


[info]mamuts
2010-01-09 15:38 (saite)
Tamdēļ Tev nesanāk pašai starot, ka pārāk labi apzinies sevi telpā un laikā. Atslābinies, pameditē un vienā brīdī iztēlojies sevi iekļautu gaismas kokonā - nav obligāti mirdzošai gaismai jābūt, daudziem cilvēkiem tā ir blāva, bet absolūti ne sliktāka.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?