Kakje ([info]kakje) rakstīja,
@ 2006-10-29 11:48:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
[info]tante a [info]tante  !!!!!!! heeelp! kā var lasi ilgstoši uzglabāt? ... nu tipa mazsālīt ziemai... :)


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]mako
2006-10-29 11:52 (saite)
Nevar.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]kakje
2006-10-29 11:54 (saite)
es te krievu netā palasīju, ka vispirms var samazsālīt kā parasti, bet pēc tam saldētavā - par šito neko nezini?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]tante
2006-10-29 12:41 (saite)
no saldeetavas tev tas lasis iznaax aaraa sausaax - vairs nebuus tik garshiigs, kaa teu gribas.. it ipashi ja tureesi ilgak par meenesi..
un saldeet labaak svaigu lasi un tikai vienu reizi.. peec tam, kad atlaidini vari arii sasaaliit.:)
bet taa visaa visumaa lasis nepieder taam zivim, kuru var ilgi glabaat.:)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kakje
2006-10-29 12:58 (saite)
paldies! :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mako
2006-10-29 13:20 (saite)
Ja nu vienīgi kaut kā nokūpināt stipri, un eļļā turēt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kakje
2006-10-29 13:59 (saite)
ahaa, arī ideja - kūpinātava kā reizi pie mājas ir! cilvēks gan vairāk mazsālīto gribēja... bet nu - ieteikšu noteikti! :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]mamuts
2006-10-30 08:29 (saite)
Zivs gabalus noskalo un ietin folijā un tad sasaldē. Karpu es tādā veidā uzglabāju 2 gadus.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]kakje
2006-10-30 09:20 (saite)
o! senks for aidia! :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?