Kakje ([info]kakje) rakstīja,
@ 2006-08-07 18:47:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
blēēē... nu vot kāpēc cilvēkiem ir mānija sapurgāt labus ēdienus ar etiķi.... da jebkur piegāzīs.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]viola
2006-08-07 19:38 (saite)
Taisnība /domās atceras tos etiķainos svaigu kāpostu salātus, ko parasti pie otrā ēdiena darbavietā gribēja piespricēt pavāre... Viola parasti no tiem KATEGORISKI ATTEICĀS/
&vēl viena kolēģe bija ieņēmusi galvā (laikam takš no pakaļas, no galvas TĀDAS I-dējas nerodas), ka etiķa turēšana kabinetā iekš vaļēja bunduļa kauko veicinot - toļi jaunības saglabāšanos (aha, šitam staigājošam mironim it īpaši tas var līdzēt), toļi neitralizējot smakas... audzēkņi noprotestēja... bet oda gan tur nelāgi...

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]kakje
2006-08-07 19:45 (saite)
mnja.
un kāpēc, piem., mazsālītiem gurķiem ir jālej klāt esence? sitiet mani - nesapratīšu...
par etiķi un nesmirdīgu gaisu es arī esmu dzirdējusi - māmiķis mans regulāri virtuvē turēja bļodiņu ar etiķi un reizi pa reizei arī ledusskapī. ak laiki, ak tikumi... :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?